Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Etron EC2123

laur82

Postări Recomandate

Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu schema acestui televizor. Telecomanda lui nu mai functioneaza asa ca am luat una programabila dar in lista de programare nu gasesc modelul si ma gandeam sa gasesc la brand cu acelasi procesor poate gasesc in lista de programare dar trebui sa stiu ce procesor are. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• laur82

7

• nostrom

1

• BUGHIU

1

• bogdan_bogdan889

1

Top autori în acest subiect

Pai am verificat-o cu camera de la telefon si nu se vedea nici un fel de semnal. La baterii avea acele arcuri ruginite si le-am schimbat de la alta telecomanda si am incercat-o din nou,nimic. Bateriile sunt bune.

Link spre comentariu

Am schimbat si quartz-ul si nu este nici o schimbare. Schema de la ec2023 am gasit-o si eu am crezut ca este diferita de cea a lui ec 2123. Dupa procesor am gasit lifetec 9958. Ramane de vazut daca v-a functiona telecomanda programata ca eu nu am cum s-o probez.

Link spre comentariu

Buna ziua! Nu a  mers nici codul de la tv radiotone tv-510av. Pana la urma i-am zis omului sa-mi aduca tv-ul sa mai uit sa vad ce procesor are ca am tot bagat coduri de la tv-uri cu procesor tmp47c434n. L-am desfacut si avea procesor tmp47c434n3147 care este si in schema lui etron ec-2023, nu am luat in considerare in momentului cand am cautat tv-uri cu acest procesor de cele patru cifre de la sfarsit. Dupa ce am mai dat un search cu codul procesorului inclusiv cele patru cifre de la sfarsit am gasit tv-ul KITT CK-5100DK cu care a si mers telecoamda.As vrea ca la telecoamda originala sa incerc sa-i schimb ledul de infrarosu. Merge orice tip sau numai cum are telecoamanda originala? Multumesc tuturor de ajutor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări