Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fet400 - psc-audio

Postări Recomandate

curentu de mers in gol tre sa fie in tre 200-250mA.cu intrare in scurt si iesirea in liber(fara nimic pus pe ea boxe rezistenze sau alceva)

Cam mare intre 200 si 250 ma cred ca fac poc finaliiIn manual zice intre 40 si 80 ma din cate stiu .....Am si eu niste kituri fet 400 pe acasa....ce ziceti sunt bune kiturile astea de ceva? am auzit de la altii ca nu sunt facute bine si irfp240 si 9240 nu prea merg ca finali audio .....este adevarat? Mie imi place cum suna.... in 8 ohm temperatura e ok in 4 se cam incalzesc dar nu e problema asta .....Intr-un cuvant sunt bune kiturile Fet 400? Sunt de durata? merg tinute in maxim cu distorsiuni mici la petreceri??Daca nu sunteti multumiti de aceste kituri va rog sa va spuneti nemultumirile !Multumesc !Si inca ceva am 2 kituri arse..... de la curentul de mers in gol....merita reparate?? iar rezistentele alea de 2 3 w cati ohm au ? am masurat una si mi-a aratat 0.7 ohm ...... asta ar veni 0.35 ca sunt puse in paralel....
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

6

• Cosmyn

5

• zal

4

• electronik

4

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

Salut djx700

am si eu 2 fet400

la faza ca sant bune sau nu nu am ce sa zic pentru ca nu am avut cum ce sa le compar

imi merg ba chiar am scos 2 perechi de finali deci ar fii un fel de fet200 ca nu aveam loc pe radiator si ca nu se intrace puterea de 100W 4 ohmi ce nu o sai pun niciodata si am sa il tin pe 50W 8 ohmi

la curentul de mers in gol fie ca il tin la 12mA fie ca asta ca la ai sai 200mA cu toti finali merge oricum

eu cu acei 4 tranzsitori il tineam la 70-80 acum am scos lam pus la 35-40mA si merge.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Va salut, am o mica problema cu un kit FET400( de la psc) si anume: am montat acest kit pe alt radiator mai mare, am refacut legaturile, apoi cand am cuplat alimentarea, se auzea bine la volum mic, dar pe masura ce cresteam volumul sunetul se inneca, iar radiatorul se incingea din ce in ce mai tare, am incercat sa reglez biasul, dar tot asa se comporta , cu toate ca superdioda lucra, adica, in momentul cand scadeam din curent, se auzea din ce in ce mai slab, apoi cand incepeam sa cresc curentul se auzea dar tot asa intrerupt, iar mai tare nu am putut sa-l dau deoarece riscam sa ard finalii. Am scos toate tranzistoarele si le-am masurat si toate par a fi in regula, diodele , la fel. nici nu stiu ce mai poate fi

Link spre comentariu

Va salut, am o mica problema cu un kit FET400( de la psc) si anume: am montat acest kit pe alt radiator mai mare, am refacut legaturile, apoi cand am cuplat alimentarea, se auzea bine la volum mic, dar pe masura ce cresteam volumul sunetul se inneca, iar radiatorul se incingea din ce in ce mai tare, am incercat sa reglez biasul, dar tot asa se comporta , cu toate ca superdioda lucra, adica, in momentul cand scadeam din curent, se auzea din ce in ce mai slab, apoi cand incepeam sa cresc curentul se auzea dar tot asa intrerupt, iar mai tare nu am putut sa-l dau deoarece riscam sa ard finalii. Am scos toate tranzistoarele si le-am masurat si toate par a fi in regula, diodele , la fel. nici nu stiu ce mai poate fi

Ce filtraj ai pus la module?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări