Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fet400 - psc-audio

Postări Recomandate

Sigur se incalzeste din cauza curentului mare de mers in gol , iti mai dau o idee: pune un cooler :weedman: pune odata un Ampermetru pe el si seteaza biasul ala :supz: dupa aia totul va fii ok :rock:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

6

• Cosmyn

5

• zal

4

• electronik

4

Top autori în acest subiect

• 3 ani mai târziu...
Vizitator comfel

curentu de mers in gol tre sa fie in tre 200-250mA.

cu intrare in scurt

si iesirea in liber(fara nimic pus pe ea boxe rezistenze sau alceva)

FELICITARI ai activat un topic din Lun Mar 26, 2007 6:58 pm ca sa raspunzi la ce.........?????? : :bataie
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

salut, e o diferenta foarte mare intre cele 2 amplificatoare, cam de 10 ori tinand cont de tensiunile de alimentare, finali, si multe altele. fet400 scoate 400w/4ohmi pe cand celalalt nu stiu daca depaseste 40-60w/4ohmi . nu are cum sa fie la fel puterea disipata de acestea.

Link spre comentariu

credema ca se cunoaste la amplif cu 2n3055 ca se aude mai taream probat si cu un bec de 12v si cred ca ar trebui sal arda laamplifu cu irpf-urica la cel cu 2n3055 il aprinde la maxim nul arde dar se albesteiar asta cu irpf-uri tot asa il albeste eu cred ca ar trebui sal arda nu???am folosit acelasi bec la ambele amplifuri

Link spre comentariu

@Cosmyn la ce tensiune ai alimentat amplificatoarele??? te-a intrebat si zal acelasi lucru

Degeaba ai un amplificator performant daca il alimentezi la aceeasi tensiune cu un amp mai prost, ambele vor debita aproximativ aceeasi putere.

Sunt diferente foarte mari intre cele doua amplificatoare, in primul rand alimentarea este diferita...

Deci da mai multe detalii despre alimentare inainte ca toata lumea de pe forum sa arunce AV400 si sa faca amplificatoare cu 2n3055 cu condensator pe iesire.

Daca vei alimenta FET400 la o tensiune corespunzatoare vei observa diferente imense intre cele doua amplificatoare.

Link spre comentariu

apoi da am cam vazut asta am mai cautat pe goagal si am vazut ca se vorbea despre acest amplif si vorbesc baietii ca trebuie alimentat la un transformator de 2x60 V .e adevarat???cam cat trebuie sa scoata traful dupa punte??

Link spre comentariu

uite aici o schema de alimentare pentru 2 kituri fet400 traful e de 1200w, bineanteles ca poate fi folosit si un traf de 600w, asta in cazul unui singur kit. are tot ce trebuie, inclusiv si soft-start.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

am o intrebare......2 kit fet 400 le pot pune in bridge pe 4 ohm??mai jos schema cu defazorul.....ma intereseaza daca ampliful rezista timp indelungat pe sarcina de 4 ohm in bridge .....Multumesc....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări