FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 (editat) da,dar atunci cand instalati windows,cum realizati ca detecteaza,o placa functionala, toate perifericile?altfel cum instalati OS-ul? acel driver are un cu totul alt rol. Da asta cam asa este,dar totusi daca nici in bios nu vede hdd-ul+dvd-rom,dvd-rw-ul,atunci inseamna ca are probleme cu placa de baza. Editat Aprilie 14, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
lrai Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 E posibil ca o descarcare esd sa fi ars input-ul de la un pin. Link spre comentariu
cristeama Postat Aprilie 14, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2016 faptul ca nu vede nimic pe mufa de IDE se vede din bios-ul de pe monitor Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 (editat) Eu unul nu mai inteleg nimic..... Deci cand conectati un hdd-u sau cd-rom.dvd-rom,dvd-rw pe portul ide...sunt vazute in bios ??? Daca e,atasati aici o poza cu biosul dvs....ca sa vedem noi mai clar daca va apare sau daca nu va apare in bios acest hdd-u sau unitatea optica cd-rom,dvd-rom,dvd-rw cand sunt conectate la portul ide. Asteptam o poza !!! Aaa,sau luati legatura cu mine prin adresa de mess...adresa mea o gastiti pe profilul meu de pe acest forum.Dati un click pe poza mea sau pe numele meu. Editat Aprilie 14, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
cristeama Postat Aprilie 14, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2016 dle. Iordache si toti ceilalti colegi, problema care am initiat-o se prezinta astfel : cu moditorul in fata si placa de baza in bios pe masa arata ca nu detecteaza vreun device pus pe mufa de IDE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Ar trebui rescris biosul Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Acum am inteles perfect,deci problema e din placa de baza 101 %. Nici nu se mai pune problema sa mai fie din alta parte... Dar totusi ar fi bine sa incercati si varianta domnului, Harhas Florin,adica cu o rescriere a bios-lui placi de baza... Iar daca tot nu vrea sa functioneze nici dupa aceasta rescriere a bios-ului...atunci sigur,sigur sunt probleme pe la controlerul I/O pentru IDE din cipul southbridge. Iar daca e aceasta problema,nu stiu daca se mai justifica repararea acestei placi de baza a dvs..sau pur si simplu inlocuirea ei cu o alta placa de baza.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Anu trecut am avut un caz asemanator nu mai vedea hdd si dvd-rw si sa rezolvat prin rescrierea biosului cu programator, dar aici cine stie daca se rezolva asa, dar merita incercat poate poate isi revine. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Anu trecut am avut un caz asemanator nu mai vedea hdd si dvd-rw si sa rezolvat prin rescrierea biosului cu programator, dar aici cine stie daca se rezolva asa, dar merita incercat poate poate isi revine. Pai normal ca s-ar merita,nu dureaza mai mult de 10 min treaba aceasta,dar doar daca are cea ce ii trebuie pentru asa ceva.. Link spre comentariu
cristeama Postat Aprilie 14, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2016 este vorba despre chipsetul north bridge MCP61-p/s/v Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Pai normal ca s-ar merita,nu dureaza mai mult de 10 min treaba aceasta,dar doar daca are cea ce ii trebuie pentru asa ceva.. se gaseste, daca spune tot ce scrie pe placa de baza s-ar putea sa am eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum