Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme placa de baza desktop

cristeama

Postări Recomandate

da,dar atunci cand instalati windows,cum realizati ca detecteaza,o placa functionala, toate perifericile?altfel cum instalati OS-ul? acel driver are un cu totul alt rol.

Da asta cam asa este,dar totusi daca nici in bios nu vede hdd-ul+dvd-rom,dvd-rw-ul,atunci inseamna ca are probleme cu placa de baza.  :reytre

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

8

• FLORIN IORDACHE

5

• Florinel TV

4

• Craciun

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu unul nu mai inteleg nimic..... :rade:  Deci cand conectati un hdd-u sau cd-rom.dvd-rom,dvd-rw pe portul ide...sunt vazute in bios ???

Daca e,atasati aici o poza cu biosul dvs....ca sa vedem noi mai clar daca va apare sau daca nu va apare in bios acest hdd-u sau unitatea optica cd-rom,dvd-rom,dvd-rw cand sunt conectate la portul ide.

Asteptam o poza !!! Aaa,sau luati legatura cu mine prin adresa de mess...adresa mea o gastiti pe profilul meu de pe acest forum.Dati un click pe poza mea sau pe numele meu.

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

dle. Iordache si toti ceilalti colegi, problema care am initiat-o se prezinta astfel : cu moditorul in fata si placa de baza in bios pe masa arata ca nu detecteaza vreun device pus pe mufa de IDE

Link spre comentariu

Acum am inteles perfect,deci problema e din placa de baza 101 %. Nici nu se mai pune problema sa mai fie din alta parte...

Dar totusi ar fi bine sa incercati si varianta domnului, Harhas Florin,adica cu o rescriere a bios-lui placi de baza...

Iar daca tot nu vrea sa functioneze nici dupa aceasta rescriere a bios-ului...atunci sigur,sigur sunt probleme pe la  controlerul I/O pentru  IDE din cipul southbridge. Iar daca e aceasta problema,nu stiu daca se mai justifica repararea acestei placi de baza a dvs..sau pur si simplu inlocuirea ei cu o alta placa de baza.... :reytre 

Link spre comentariu

Anu trecut am avut un caz asemanator nu mai vedea hdd si dvd-rw si sa rezolvat prin rescrierea biosului cu programator, dar aici cine stie daca se rezolva asa, dar merita incercat  :reytre  poate poate isi revine.

Link spre comentariu

Anu trecut am avut un caz asemanator nu mai vedea hdd si dvd-rw si sa rezolvat prin rescrierea biosului cu programator, dar aici cine stie daca se rezolva asa, dar merita incercat  :reytre  poate poate isi revine.

Pai normal ca s-ar merita,nu dureaza mai mult de 10 min treaba aceasta,dar doar daca are cea ce ii trebuie pentru asa ceva..

Link spre comentariu

Pai normal ca s-ar merita,nu dureaza mai mult de 10 min treaba aceasta,dar doar daca are cea ce ii trebuie pentru asa ceva..

se gaseste, daca spune tot ce scrie pe placa de baza s-ar putea sa am eu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări