legionaru Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Aparatul este mort, nici un led aprins, nimic... Am masurat tensiunea alternativa pana la puntea de diode(4 buc smd montate pe placa de forta), se executa redresarea si cam atat... Am masurat componentele de pe placa de forta si sunt in regula. O schema si niste sfaturi ar fi binevenite! Link spre comentariu
omniprezent Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Un sfat prietenesc; fugi ca de dracu de gys si clonele lui. Nu se merita nici aparatul, nici repararea lui. Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Daca igbturile sunt bune ai un uc 3845 si un l6386.Schimba-le.Verifica si sursele de alimentare pe high si base. Link spre comentariu
elman Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Verifica daca sursa auxiliara scoate12-14V si apoi treci la altele. Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Acelas sfat ca si "Omniprezent", nu ca n-o sa-l poti face dar o sa fie numai probleme cu el..... Link spre comentariu
legionaru Postat Aprilie 13, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2016 pe l6386 am 15v, exista 24v pentru cele doua relee, dar mai este un integrat 7flite05m6 care a mai fost schimbat odata, si tare mi-e teama ca poate fi tot el... nu gasesc pe ce pin se alimenteaza Link spre comentariu
amudsen Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Vezi aici, vecinii sunt mai aproape de china. Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Inteleg ca a mai fost defect . Daca o sa - l repari , va " crapa "din nou . Nu e vina ta ( privind reparatia , poate fi corect facuta ) . Problema e cu aparatul in sine , e var bun cu Awelco & comp . Niste esecuri tehnice ... sursa continua de probleme . Ma rog , parerea mea . N - are mai multa valoare decat o simpla postare ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum