Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema incarcare tableta!

Duban Mihai

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Duban Mihai

18

• validae

10

• Florinel TV

4

• ovy83

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai nu are cum sa duca numai incarcatoru tableta , trebuie facuta sursa asta si lipita pe bornele bateriei de la tableta + incarcatoru si va merge 

post-223979-0-09740600-1460655128_thumb.png

Link spre comentariu

Eu oricum folosesc alta tableta acum , dar , vreau cumva să o fac si pe asta (mai mult în scop " didactic " ) O să caut LM-ul ala si încerc să fac constructiaBănuiesc că trebuie să trec la următorul nivel ( constructia PCB)Off topic : Azi am conectat un cablu usb direct pe baterie în tableta si am băgat mufa intr-un încărcător pe bricheta (bricheta merge pe contact la ACC ) Si am observat că atunci când scoteam cheia din contact funcționa și ventilația ( care trebuia să se oprească ).Cum se poate asta ?

Link spre comentariu

Despre ce ventilație e vorba aici, a motorului ?. Nu conecta direct încărcătorul de brichetă pe acumulatorul tabletei, fiindcă tensiunea e prea mare și acel încărcător nu cred că poate ,,duce,, un curent de minim 1A cât ar cere tableta și acumulatorul împreună...e posibil ca funcționarea în regim de limitare (avarie) a lui să ,,tâmpească,, practic ECU mașinii și să cauzeze funcționarea anormală a ventilației....

Nu recomand totuși sursa cu LM317 (din considerente energetice), fiindcă disipă multă căldură și va trebui un radiator destul de mare dacă nu vrei să topești ceva prin bord...

Am recomandat într-o postare anterioară (#22) o sursă mică și ieftină în comutație, nu se încălzește ca LM317 și oferă un curent mai mare.Totul într-o cutie cât cea de chibrituri.....pentru LM317 trebuie un radiator de-o palmă ca să disipe cei 10W (diferența de 9V x curentul de peste 1A).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări