Vizitator Livyooo Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 (editat) Salut colegilor!Vreau sa știu dacă ma poate ajuta cineva în identificarea unei componente electronice.Piesa cu pricina face parte din partea electronica a unei valve EGR de la motorul 1.6 TDci/Hdi al grupului PSA. Editat Aprilie 12, 2016 de Livyooo Link spre comentariu
Vizitator Livyooo Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Scuze de întârziere dar am folosit telefonul sa uploadez pozele . Aveau dimensiune mai mare de 500 kb și trebuiau editate.... puțin chin pe telefon dar am reușit într-un final. Link spre comentariu
ovy83 Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 pare un condensator de 4,7nf. da pe un multimetru nu "zice" nimic? Link spre comentariu
Vizitator Livyooo Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 pare un condensator de 4,7nf. da pe un multimetru nu "zice" nimic? Eu am masurat rezistenta .... nu zicea nimic ... nu ma pricep foarte bine ... am crezut ca e o rezistenta initial. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 si eu cred ca tot condesator este,daca se poate o poza cu locul pe placa unde este montat Link spre comentariu
digix Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Condensator este, am intalnit asa ceva pe placi de baza la servere mai vechi, era folosit pe alimentare in diverse puncte. Link spre comentariu
Vizitator Livyooo Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Va multumesc mult pentru ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum