loleksibolek Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 . Si as fi dispus sa investesc intr-un calculator/echipament ce permite transmiterea FHD a posturilor in Germania si daca tot pun asa ceva la cale atunci si un media center pe care pot downloada torrente...Deci ceea ce as face si as investi ar fi pe termen lung, si de ce nu as putea lasa mai multe persoane sa urmareasca stream-ul, daca ar fi destul viteza de upload. Link spre comentariu
Vizitator kyo Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 loleksibolek, nu inteleg reactia ta. Adica sa o las moarta sau e investitia prea mare ? Link spre comentariu
Vizitator kyo Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Am cautat pe net ceva placi de captura si am dat peste asa ceva http://www.hauppauge.com/site/products/data_colossus2.html. Iar pentru controlarea decodorului prin computer asa ceva http://www.usbuirt.com/overview.htm. Nu sunt sigur ca acestea ar fi cele mai bune alegeri dar este un inceput. Iar pentru stream ma gandeam la acestream sau vlc care sunt aproape identice. Ce credeti? Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Nu pot sa iti recomand o placa de captura, eu am folosit doar un pico2000 cu semnal pe cablu coaxial, si receptorul/emiter IR m-a costat vreo 10lei. Arunca o privire si la OBS, mi se pare superior din multe puncte de vedere. Link spre comentariu
Vizitator kyo Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 OBS te referi la soft nu? Am dat si peste multe placi de captura 1080p destinate pentru gaming. As putea folosi si pentru TV livestream? Eu nu as vedea de ce nu. Mai ma intereseaza cum as putea sti cum ar arata un stream Full Hd cum vreau sa fac. Cum se vede in comparatie cu imaginea originala din receiver? Se pierde mult din calitate, stiti pe cineva care a mai incercat asa ceva? In teorie ar trebui sa se vada foarte bine.....dar nu intotdeauna se potriveste practica cu teoria. Va multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Calitatea se seteaza din softul de stream in functie de resurse putere de procesare / compresie, si latime de banda. Poti sa faci sa se vada identic cu sursa dar totusi vorbim de tv unde nu conteaza exact chiar fiecare fir de par. Vezi pe twitch.tv daca te multumeste calitatea streamurilor fullhd si daca ai destula latime de banda ca sa le vizionezi. Luna trecuta am facut un stream cu obs exact pentru filme fullhd si calitatea parea perfecta la ochi. Ca hardware am folosit un dualcore si incarcarea era in 50-60% pentru encodare. Link spre comentariu
Vizitator kyo Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Da, calitatea de pe twitch e buna, mai mai uitam careodata la campionate ESL. Pentru ce as avea eu nevoie sa preia live si sa faca stream mai departe cam ce calculator ar di potrivit? Procesor, rami , placa video, placa de captura. Un ssd ar fluidiza tot procesul? Eu ma mai uit prin acestream la fotbal si este un streamer pe nume Bloodzeed care transmite fotbal live 720p si se vede foarte bine. Deci de putut se poate doar ca deocamata nu am cunostiintele necesare in aceasta ramura la stream-ului, de aceea vreau sa ma documentez cat mai mult inainte sa fac asta. Va multumesc pentru ajutor si informatii Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Pe twitch oamenii trimit 1080p la 60fps cu procesoare 4790 in timp ce joaca si jocuri foarte performante. Deja pretul la 4790k a devenit accesibil de cand a aparut noua generatie si ai zis ca banii nu ar fi o problema, deci probabil asta este procesorul recomandat. SSD-ul si restul de componente nu ajuta. Ti-am scris mai sus, probabil ti-ai face treaba si cu un dualcore, eu am folosit obs-ul cu mplayer-ul de linux si obs-ul consuma 60% in timp ce restul de procese consumau 10-15% (incluzand si mplayer-ul), deci in limite acceptabile. Pune mana si joaca-te si testeaza cu ce ai, apoi te gandesti la hardware cand ceea ce ai deja este dus in limitare. Link spre comentariu
Vizitator kyo Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Da, ai dreptate prima oara trebuie sa incerc sa vad ce iese iar mai apoi sa experimentez cat mai mult. Eu deocamdata sunt in Germania, sa incerc sa imi iau o placa de captura sa incep experimentez aici in Germania prima data? Sau pentru prima data sa testez programele cu un film care il am stocat? Link spre comentariu
riderinblack Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Ca sa nu deschid un alt topic..... Pe mine ma intereseaza cum pot prinde posturile dar fara acces la net, deci ghidusiile de genul iptv sau tvonline nu le pot aplica. Ma intereseaza in principal digisport si o antena cat mai mica (si portabila, ca azi sunt intr-o tara, maine in alta...). Plus ca va trebui sa ma gandesc la modul de a afisa semnalul direct in lepter..... Mersi anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum