AlpHso Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 i'mi puteti spune si mie daca mapa teleatlas de pe navigatorul blaupunkt merge pe navigatorul mio C250 sau nu prea conteaza modelul de gps atata timp cat softul e facut special pt navigatoare? Link spre comentariu
andiy Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 i'mi puteti spune si mie daca mapa teleatlas de pe navigatorul blaupunkt merge pe navigatorul mio C250 sau nu prea conteaza modelul de gps atata timp cat softul e facut special pt navigatoare?Cu voia lui AlpHso, vreau si eu harti teleatlas pentru europa de est. Sau macar pentru Romania. GPS-ul e un ClarionMap560. Mersi. Link spre comentariu
andiy Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 Deci, niste harti teleatlas pt Romania...... pls Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 Ca sa nu mai deschid un nou topic...Datele preblemei sunt urmatoarele: receptor GPS Clarion MAP560;harti Teleatlas. Din pacate harti pentru Romania nu am gasit (inteleg ca nici nu exista de la Teleatlas). Ma intereseaza sa stiu cum functioneaza aceste receptoare. Au un sistem de operare? Mai exact as vrea sa instalez un IGO, insa nu am nici o interfata care sa ma ajute sa parcurg pasii de instalare. Se poate instala un alt program:peste cel existent sau cu eliminarea originalului? :smt100 Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 nu stiu daca va ajuta cu ceva, dar incercati: http://www.ro.map24.com/ Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 nu stiu daca va ajuta cu ceva, dar incercati: http://www.ro.map24.com/ Multumesc de sprijin, insa nu inteleg ce ai avut in vedere cu link-ul. Eu vreau doar sa instalez iGO pe Gps Clarion si nu am o interfata care sa ma lase sa intru pe cardul MMC si sa accesez setup-ul de la soft. De asta spuneam ca nu stiu daca pot sa rad softul original sau instalez pe langa asta (sa ramana amandoua). :smt006 Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 pai asa spune, ca pana acum credeam ca vrei harti pentru romania... Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 pai asa spune, ca pana acum credeam ca vrei harti pentru romania... Asa e. Dar mai e un topic mai jos (al 3-lea). :smt003 Insa daca are cineva harti Teleatlas pentru Romania nu ma supar. Deloc. :smt029 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum