Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema dvd player auto

Vizitator hitman142006

Postări Recomandate

Vizitator hitman142006

Buna ziua!

Am un dvd player eonon e1011 care a fost legat aiurea (firele din mufa principala au fost iesite). Are butonul SRC luminat insa nu se aprinde nimic la actionare.

As avea nevoie de o schema (eu nu am gasit pe net) sau o idee in a-l depana. Mentionez ca a avut un cond de 47uF pleznit si pana sa il inlocui nu se aprindea nimic.

Cu stima,

Cristi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

Top autori în acest subiect

Verifică prezența  tensiunii de 5V pe placă și procesor. Verifică cu atenție  traseele de cablaj, posibil să fie ceva întreruperi.Vezi ce tensiune ai în zona condensatorului de 47uF pleznit, dacă e pe bara de 5v e de rău....scheme n-o să prea găsești la așa ceva.

Link spre comentariu
Vizitator hitman142006

Multumesc de raspuns!

Intr-adevar era un circuit intrerupt sub un tranzistor care era si el impuscat, dar nu vizibil.

acum merge ok insa nu am sonor. Are un final tda7388 care cred ca este dus. Marti o sa il schimb si sper sa se rezolve.

Cu stima,

Cristi

Link spre comentariu

Înainte de a cumpăra integratul amplificator audio, asigură-te că are tensiune de alimentare la borne și mai ales semnal audio la intrare. Uneori mai crapă și controllerul audio și poți schimba degeaba finalul....am găsit recent un defect asemănător.

Link spre comentariu
Vizitator hitman142006

Buna seara!

Tensiunea de alimentare este prezenta pe pinii 6 si 20. Pe pinul 4 am 5.94v. Pe iesiri (masurat pe final) am 0v. Pe intrare am de asemena 0v.

Cu stima,

Cristi

Ca procesor de sunet are un sc7313s. pe pinul 1 (CREF) am 4.2v si pinul 2 (VDD) am 8.6v. Conform datasheet functioneaza intre 6 si 10V, tensiunea optima fiind 9v.

Cum il pot verifica daca este defect?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări