hpavictor Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Uite si in tehnologie SMD , un Krell mai nou : http://www.6moons.com/audioreviews/krell4/krell_4.html Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 (editat) discutam aici despre vandut amplificatoare sau gogosi: https://www.elforum.info/topic/131919-vandutul-de-amplificatoare-costuri-marketing/ Nu continuati aici galceava ca sterg direct. Asta e un proiect serios unde discutam tehnica. Editat Aprilie 26, 2018 de Sharky Link spre comentariu
milo01miau Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Salut, Ceva noutati? Link spre comentariu
Marian Postat Mai 27, 2018 Autor Partajează Postat Mai 27, 2018 Salut. Momentan nu, mai sunt cateva repere smd ce-mi lipsesc dar n-am stat sa le caut si sa le sortez. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Am primit azi si restul de smd-uri: Si le-am terminat de plantat pe prototip: Fluxul face intr-adevar minuni la lipitul de smd-uri mici, cum sunt spre exemplu BC-urile duble. Au mai ramas THT-urile, din cate stiu deja am o parte din ele la proiectele comerciale, o sa le sortez probabil maine si-mi fac o lista cu ce-mi mai trebui, apoi poate luna asta sa fac si primele teste pe prototip ( asta in caz ca nu apare ceva neprevazut ). Cand am noutati revin. Toate cele bune. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Începe sa arate fain. 1 Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 16, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2018 Mi-au sosit ieri restul componentelor necesare pentru finalizarea primului modul Mosfet400 ( THT-urile ): Si rezultatul: Azi poate am timp si pentru primele teste. Nu am alimentarea finala ( inca nu m-am decis intre SMPS si traf ), am traful de la ampliful facut in 2008, cu +/-54Vcc in gol, o sa fie deajuns pentru [unerea in functiune, apoi mai vedem. Cand am rezultate, revin. O zi buna. Link spre comentariu
vlad228 Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 Felicitari! Arata foarte bine. Un mare like! 1 Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 16, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2018 Multumesc mult! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 Acum 23 minute, vlad228 a spus: Felicitari! Arata foarte bine. Un mare like! +1 Din păcate , moderatorii nu au buton de like . 1 Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 16, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2018 Multumesc Victor! Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 Si eu cautam butonul de like si ma intrebam de ce la Marian nu exista. In fine esentialul conteaza: frumos de tot ! Succes. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 Si mie imi place! Succes in continuare Marian, oferta sa il testez pe acel soft ramine valabila. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 16, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2018 (editat) Multumesc Raimond si Leco. Progresul a fost lent dar asta e, conteaza rezultatul final. LE: Radiatorul care se vede este unul provizoriu pentru ca inca nu le am pe cele finale care vor fi mult mai mari, l-am sacrificat pe asta pentru primele teste. Editat Iunie 16, 2018 de Marian Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum