hpavictor Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 1 oră în urmă, Rashad Ionita a spus: Poate sunt offtopic, dar intreb, conteaza domeniul de activitate al firmei, am pe cineva cu firma si ma gandesc sa comand pe firma lui, oare se poate??(Este o firma de fabricat si montat termopane.) Încearcă și aici : http://www.comet.srl.ro/ro/contacts Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 23, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Sa le tina acolo, mi se pare o strategie fara rost... Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 2 hours ago, Rashad Ionita said: Poate sunt offtopic, dar intreb, conteaza domeniul de activitate al firmei, am pe cineva cu firma si ma gandesc sa comand pe firma lui, oare se poate??(Este o firma de fabricat si montat termopane.) De cumparat, poate sa le cumpere, întrebarea e, cum ti le vinde tie legal. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 le poate scoate din gestiune făcând bonuri de consum Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 A raspuns @daniels inaintea mea... 1 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Eu nu inteleg care e problema. Le cumperi pe firma unui prieten (cum am facut eu), dai adresa ta sa iti vina pachetul tie, apoi trimiti factura prietenului si aia e. Cine sta sa verifice unde au ajuns piesele ? Si daca verifica, s-au folosit, ca doar nu le-a luat sa le tina in vitrina. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Nu contează domeniul de activitate a firmei. Ai nevoie doar de datele acesteia. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Adica iei facturile de utilitati, iti alegi de acolo o firma care iti place, le copiezi datele de identificare si ai rezolvat problema. :-))) Glumesc desigur, sa nu faceti asa ceva. Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 As mai avea o varianta, dar nu stiu cat de viabila. Tatal meu a avut firma de constructii, dar a inchis firma, si nu cred ca pot folosi acele date. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Vb cu oricine, sigur are careva PFA sau ceva firma, te ajuta ei. Nu trebuie alte acte, le lasi lor factura si gata. Oricum nu ii verifica nimeni, si cu piesele e asa cum zice dudi. Daca nu cumpara de pe ebay astea ieftine, la care nu poti lua tzeapa cu contrafacute, dar astepti ceva pana vine. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 25, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2018 On 19.04.2018 at 11:24 AM, Dudikoff said: Cine a luat stocul meu de SMD-uri cand am vandut, acum ii prinde bine. Asa este pentru ca viitorul nu pare sa sune deloc bine: https://www.ttiinc.com/content/ttiinc/en/resources/marketeye/categories/passives/me-zogbi-20171204.html.html Se prevad cresteri peste tot, mai putin la numarul punctelor de productie, deci criza de SMD-uri pare una reala si fara un final in viitorul apropiat. Nasol... Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 E clar, ne intoarcem la THT ! Link spre comentariu
overdrive Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Uraaaa!!!Am stiut eu de ce fac 99% THT! Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Aceeași variație de preț va fi și la THT dar încă nu se simte pt ca cererea de componente THT este mai mica și încă sint stocuri cu preturile vechi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum