Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mosfet400 full simetric => Proiect public

Marian

Postări Recomandate

Thunderer o sa-ti las pe PM ( ca sa nu pun link-uri aici ) cateva link-uri cu cateva dintre reperele ce le comandam in mod regulat de la TME si pe care le luam cu ceva mai ult de 4 lei per suta de bucati ( conzi MLCC ). O sa vezi cat costa acum. 

Link spre comentariu

Ultima data cand am cumparat eu acum un an si ceva asa era... Daca s-a schimbat intre timp, foarte bine. Au preturi foarte bune la pasive (si smd si tht).

Link spre comentariu

" Comet " este o firma bulgareasca , probabil  cea mai serioasa dintre firmele distribuitoare  de componente electronice de pe plaiurile mioritice .

Pe bune .

Nu cea mai buna , ci cea mai serioasa .

Cunoscatorii stiu ce si cum .

Editat de Shambala
Link spre comentariu
On 4/19/2018 at 4:42 PM, Dudikoff said:

Ultima data cand am cumparat eu acum un an si ceva asa era... Daca s-a schimbat intre timp, foarte bine. Au preturi foarte bune la pasive (si smd si tht).

Din păcate ai avut dreptate ... După ce m-a lăsat să parcurg toată procedura și așteptam mail-ul de confirmare , mi-a venit un mail în care îmi zicea,  printre altele, că nu vând la persoane fizice . Iar la telefon doamna mi-a spus că nu au vândut niciodată ! O să caut o factură  să i-o trimit în copie , nu că ar mai conta . E drept că a trecut totuși mai mult timp decât aveam impresia de atunci . 

Link spre comentariu

Au vandut si pe persoana fizica, dar acum multi ani... sa zic prin 2000. Cand m-am apucat eu de electronica asta era magazinul principal de la care cumparam piese.

Link spre comentariu

Poate sunt offtopic, dar intreb, conteaza domeniul de activitate al firmei, am pe cineva cu firma si ma gandesc sa comand pe firma lui, oare se poate??(Este o firma de fabricat si montat termopane.)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări