Marian Postat Aprilie 19, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Thunderer o sa-ti las pe PM ( ca sa nu pun link-uri aici ) cateva link-uri cu cateva dintre reperele ce le comandam in mod regulat de la TME si pe care le luam cu ceva mai ult de 4 lei per suta de bucati ( conzi MLCC ). O sa vezi cat costa acum. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Bine ca m-am lasat de electronica... Cine a luat stocul meu de SMD-uri cand am vandut, acum ii prinde bine. 1 Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Preturi bune la SMD - multe repere - mai sunt încă la magazinul bulgaresc . Tot pregatesc și eu o comandă dar n-am lansat-o încă. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 19, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Care e magazinul? Un nume ceva, ca nu-l stiu... Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Incearca " Comet " ... Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Ai un PM de la mine .. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 19, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Multumesc Victor si UDAR. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Da, dar firma aia nu vinde la persoana fizica, decat pe firma. Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Mai verifică ..... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Ultima data cand am cumparat eu acum un an si ceva asa era... Daca s-a schimbat intre timp, foarte bine. Au preturi foarte bune la pasive (si smd si tht). Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 (editat) " Comet " este o firma bulgareasca , probabil cea mai serioasa dintre firmele distribuitoare de componente electronice de pe plaiurile mioritice . Pe bune . Nu cea mai buna , ci cea mai serioasa . Cunoscatorii stiu ce si cum . Editat Aprilie 19, 2018 de Shambala Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 On 4/19/2018 at 4:42 PM, Dudikoff said: Ultima data cand am cumparat eu acum un an si ceva asa era... Daca s-a schimbat intre timp, foarte bine. Au preturi foarte bune la pasive (si smd si tht). Din păcate ai avut dreptate ... După ce m-a lăsat să parcurg toată procedura și așteptam mail-ul de confirmare , mi-a venit un mail în care îmi zicea, printre altele, că nu vând la persoane fizice . Iar la telefon doamna mi-a spus că nu au vândut niciodată ! O să caut o factură să i-o trimit în copie , nu că ar mai conta . E drept că a trecut totuși mai mult timp decât aveam impresia de atunci . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Au vandut si pe persoana fizica, dar acum multi ani... sa zic prin 2000. Cand m-am apucat eu de electronica asta era magazinul principal de la care cumparam piese. Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Poate sunt offtopic, dar intreb, conteaza domeniul de activitate al firmei, am pe cineva cu firma si ma gandesc sa comand pe firma lui, oare se poate??(Este o firma de fabricat si montat termopane.) 1 Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Da! poti fara probleme. Am cumparat si pe PFA care nu are treaba cu electronica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum