Blacksmith Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Pai, Marian, fa padurile mai mari cand il proiectezi. Nu te lua dupa modelele din librarie ca fiind standard absolut. Stiu ca nu e practic (ca lumea nu are timp ca mine) dar eu imi fac toate modelele dupa piesele reale masurate. Apoi le printez pe foaie si verific cum se potriveste in realitate. Daca ma crezi, eu nici nu stiu de unde se acceseaza libraria in programul pe care il folosesc... In rest, arata bine. Spor la lipit ! Link spre comentariu
Marian Postat Martie 6, 2018 Autor Partajează Postat Martie 6, 2018 Pai rareori sunt situatii in care nu umblu la paduri, dar aici nu prea ai unde. Ma descurc eu cumva Link spre comentariu
ratza Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Padurile din EAGLE sînt mai mari decît ar trebui. Dacă şi alea sînt microscopice... Link spre comentariu
Marian Postat Martie 6, 2018 Autor Partajează Postat Martie 6, 2018 Le-am dimensionat la 0,5mm, microscopic e pentru mine. Cand o sa am sculele altora, poate or sa mi se para si mie mari, pana atunci ma adaptez la ce am. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 (editat) Se pot lipi, nu-i problema mai ales pe cablaj de fabrica. Am reusit sa lipesc si pe cablaj home made deci pe cel de fabrica nu cred ca ai sa ai probleme. Cum ai spus si tu, cu flux de calitate si letcon / statie de lipit buna nu o sa ai probleme la experienta pe care o ai. Astept poze cu ele plantate...... Ps: iti mai trebuie si o lupa buna. Editat Martie 6, 2018 de sesebe Link spre comentariu
Marian Postat Martie 6, 2018 Autor Partajează Postat Martie 6, 2018 1 hour ago, sesebe said: statie de lipit buna Asta e "statia mea buna": O veni timpul anul asta si pentru o statie de lipit, in plan ar fi, numai ca... PS: Am lupa buna dar nu o sa fie cazul. Link spre comentariu
orgasmo Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 1 oră în urmă, Dudikoff a spus: Eu iti lipesc orice piesa pe orice cablaj cu paduri oricat de mici cu un PISTOL amarat, fludor obisnuit si sacaz. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 @Orgasmo, te inteleg ca ii arati lu' @dudikoff ca nu poti lipi cu pistolul ala chiar orice, da' nici cipurile alea BGA nu poti sa le lipesti cu niciun fel de letcon oricat de mic si finuț ar fi. Deci comparatia e cam deviata. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 8, 2018 Autor Partajează Postat Martie 8, 2018 On 3/6/2018 at 12:31 PM, marian said: pana rezolv cu codul ala EORI Am facut-o si pe asta, cerere pentru numar eori transmisa la regionala Ploiesti, acuma astept... Link spre comentariu
Marian Postat Martie 8, 2018 Autor Partajează Postat Martie 8, 2018 3 hours ago, marian said: acuma astept... Si asteptarea a luat sfarsit, am primit aprobarea cererii prin mail, si numarul EORI distribuit. Acuma mai ramane sa si invat sa-l folosesc... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Si apoi sa ne inveti si pe noi... Despre ce e vorba ? 1 Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Cu EORI poti lucra cu vama. Daca retin bine este un fel de CNP european prin care toate vamele uniunii stiu de tine. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Da, e un cod de identificare in interiorul UE cu care sunt urmariti persoanele fizice si/sau juridice care fac importuri din arafa uniunii. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 8, 2018 Autor Partajează Postat Martie 8, 2018 http://www.customs.ro/e-customs/eori Link spre comentariu
Relav Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Eu il am de vreo 3 ani. In ultimul an nu ma mai intrebat nimeni de el. Ce-i drept eu fac comenzi de max 10E. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum