Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mosfet400 full simetric => Proiect public

Postări Recomandate

Sharky, daca oscilatia este de sub 0.6v pe ramura pozitiva se mai incarca acel condensator ?

Mlad Konstruktor (Bulgaria) Nr. 3 din 1981, reluat în Radio (URSS) Nr. 2 din 1982 (pag 59). Pentru impedanta de intrare mai mare, i se pune un FET în fata.

Editat de franzm
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Vesti bune:)

24.02.2018 10:44 Sosit in Romania - BSI Bucuresti
24.02.2018 13:25 In prelucrare - BSI Bucuresti
24.02.2018 13:52 Primit de la expeditor - BSI Bucuresti
24.02.2018 13:53 In prelucrare - BSI Bucuresti
25.02.2018 11:54 In prelucrare - BSI Bucuresti
27.02.2018 12:04 In prelucrare - Targoviste 1 - Ghiseu 3 gh
27.02.2018 13:20 Programat pentru predare incepand cu aceasta data - Targoviste 1 - Ghiseu 3 gh
Program de functionare - Targoviste 1 - Ghiseu 3 gh:
L-V: 08:00 - 16:30; Programul de Vama: Distribuire Marţi: 08:30-15:30

A aparut in sfarsit pe tracking numarul de urmarire de la coletul cu placile ( ii facusem cruce ).
Cica pe 24 a sosit in tara... Voi aveti timp sa-i credeti? Nici cu vaporul nu facea atat din China...
O sa sun mai tarziu la oficiul vamal din Targoviste sa vad daca pot merge maine sa le ridic.

LE: Da, este la Targoviste la vama, maine merg sa-l ridic.
Yupiiii :)

Link spre comentariu

Slava cerului ca mi-a venit asa tam nesam de dimineata sa caut pe track-ing, pentru ca imi luasem gandul de la el, era avizat de pe 27 luna trecuta, avizul bineinteles ca nu a sosit, si nu-i vina postaritei din zona, ea e foarte de treaba, ma suna de fiecare data cand primesc ceva indiferent cat ar parea de nesemnificativ, problema e fie la vama din Tgv fie pe traseu, si nu ma mira, pentru ca se trimite un biletel micut cat un card aruncat prin restul corespondentei, si daca mai asteptam pierdeam coletul deoarece cucoana de la of din Tgv a zis ca n-are ea chef sa ma sune cand primesc colete, sa astept avizul, daca-mi place, daca nu...am optiunea sa tac, ea dupa 30 de zile le returneaza, am pierdut asa in trecut o multime de colete.

PS: O sa mai dureze ceva pana voi testa primul modul, momentan prioritatea este achizitia unui osciloscop ( cel mai probabil ala din link-ul de la bodega ), cu care am de gand sa fac primele teste, pana atunci asamblez intre timp cand mai apuc cate ceva la ele. Dar o sa am placile, deci nu mai depind decat de mine, si daca n-am dat rateuri mari la desenarea pcb-ului, n-ar trebui sa fie surprize neplacute.

Link spre comentariu

Stiu ca pe mine nu ma inghiti si nu vrei sa asculti de nici un sfat din partea mea dar poate asculti de la altii pt ca mai sint si altii care au butonat mai multe osciloscoape digitale si au avut cum sa-si formeze o parere.

Nu-i totul sa-ti placa, trebuie si sa mearga cit mai OK.

Link spre comentariu
6 hours ago, sesebe said:

Stiu ca pe mine nu ma inghiti

Exaerezi, crede-ma.

Asa cum i-am zis si lui Raimond pe PM spun si aici, voi aveti prioritatile voastre, experienta voastra, joburile voastre, nu ma indoiesc ca stiti ce-i bun si ce nu la subiectul asta, numai ca eu trebuie sa ma gandesc la un subiect mult mai sensibil, nu vreau sa ma plang pentru ca nu se cuvine, dar nu cred ca realizati ce efort financiar reprezinta cei 1500 lei maxim la care ma pot intinde, si o sa vedeti asta tradus in timpul de finalizare a mosfet400. 

Adica iau in calcul sugestiile voastre dar alegerea va trebui sa fie un compromis fie ca-mi place fie ca nu.

Link spre comentariu
3 hours ago, sesebe said:

Ok, scuze dacă te-am supărat.

Da n-ai de ce sa te scuzi.

Raimond multumesc pentru link-uri ( asta si cel de pe privat ), asta pare ceva mai realist ca si pret, deci nu-l exclud. Nu sunt insa sigur de unde si cum se face livrarea?..

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
LE: In sfarsit am placile:

image.jpg

Stiu, poza nu-i reusita dar nici eu nu mi-s fotograf.

Arata ok, nimic de reprosat fabricii, au facut ce le-am cerut, acuma depinde de mine sa le pun in practica. Padurile la BC-urile duble sunt al naibii de microscopice, D-zeu stie cum le-oi lipi, dar am flux si letcon si fludor foarte bun, mai trebui doar rabdare si indemanare, rabdare am, indemanare...om vedea. 

PS: Dupa o aventura de aproape 3 luni de asteptare, am avut o mica aventura si la ridicarea coletului de la oficiu, domnu' cu vama mi-a luat coletul din mana si mi-a zis ca pana nu-i vin cu chitanta cu ce am platit pe colet, nu mi-l elibereaza, putin i-a pasat de factura din colet, daca nu pastram mail-ul primit de pe pay-pal anul trecut, nu stiu cum as fi ridicat coletul. Cand i-am amintit cucoanei de la oficiu de perioada lunga de asteptare mi-a zis ca asa e normal, atat face din China pana aici in tara, PR n-au nici o vina, din contra sunt foarte bine organizati... Va dati seama ca m-a pufnit un ras isteric.

In fine le-am zis ca asa-mi trebui sa comand prin PR, si am plecat.
Aman de acum orice comanda de placi pana rezolv cu codul ala EORI si ce alte formalitati or mai fi apoi prin curier toate comenzile, chiar daca asta ar insemna sa ridic usor preturile la proiectele comerciale.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări