Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf iesire

bogdan_bogdan889

Postări Recomandate

Va salut . Am urmatorul traf de iesire,

p1=3000 spire de 0.12

r1=560 ohm plus minus 20 la suta

p2=146 spire de 0.47

r2=2 ohm plus minus 20 la suta

l1 mai mic sau egal cu 20 rn

Va rog cu un calcul pt el sa stiu ce dif trebuie sa folosesc in cazul amplificatorului cu EL84 prezentat mai sus.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_bogdan889

11

• THOMAS

2

• Dumitrache_S

2

• flomar60

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 luni mai târziu...

Va salut . Va rog o idee in amplificatorul prezentat mai sus mai exact SE cu EL84,mentionez ca nu este construit stereo am ca preu 6n2p si doua etaje finale EL84 problema se manifesta in felul urmator. Cand l-am construit am legat ambele finale de acelas preu  mai exact din pin 3 6n2p si mi-am dat seama ca o boxa se aude mai incet,practic pierde din putere.

Ideea era cum leg din acelas 6n2p doua etaje finale?

Link spre comentariu

Va salut . Va rog o idee in amplificatorul prezentat mai sus mai exact SE cu EL84,mentionez ca nu este construit stereo am ca preu 6n2p si doua etaje finale EL84 problema se manifesta in felul urmator. Cand l-am construit am legat ambele finale de acelas preu  mai exact din pin 3 6n2p si mi-am dat seama ca o boxa se aude mai incet,practic pierde din putere.

Ideea era cum leg din acelas 6n2p doua etaje finale?

6N2P contine doua triode poti sa folosesti cate o trioda drept driver pentru fiecare canal (pt. fiecare etaj final EL84 ).

Ceva in genul asta

Posted Image

Editat de romicap
Link spre comentariu

Buna ziua, dat fiind intentia de a realiza tot un ampl SE cu EL84(6p14) si 6n2p,nu stiu daca cele 2 trafo detinute,(cod CS174/76 si CS 132/74 ,sa le numesc asa,primele doua din stanga pozei) ar fi identice ca propietati miez,daca gabaritul lor fizic e identic.Sectiunea ar fi de 10,9 cmp,dupa masuratoarea unui prieten care a folosit modelul CS132/74 in realizare ca trafo iesire.Eu nu am mai ajuns la 2 trafo identice,ci la cele mai sus mentionate.Ce am auzit la el mi-a placut f. mult,si nu s-a apropiat de componente gen Mundorf,ba chiar folosind unele de pe piata obor,din dezmembrari.Amplificatorul prietenului a fost ascultat in sistemul personal.

rog scuze pentru incarcarea topicului,nu am mai dorit sa mai incarc elforumul

va multumesc

http://s000.tinyupload.com/?file_id=05314833649756342328

https://postimg.org/image/4d41tfhrb/

https://postimg.org/image/5i2pcjtlz/

Editat de tudor_x19
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări