Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RFT L3702

Toader

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• Toader

3

• Stoica Nicolae

2

• Luca

1

Top autori în acest subiect

Am avut eu unul, dar l-am ars dintr-o prostie. L-am rebobinat , bobina am facut-o pe tabla de la o cutie de bere bergenbier , nu pot sa zic ca se aude exact ca la inceput .. este o mica diferenta .. merge mai mult pe bass si suporta 100W lejer. 

Inainte sa-l rebobinez se auzea frumos, prezenta mediilor era foarte buna. au cam 40-50W 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Nu cred. Uita-te la caracteristicile lor-in speta sensibilitate .99dB!!!!

Eu am o pereche nou-nouta, inca nici picatura de vopsea de la surubul de conectare nu e rupta. Si nu le as vinde.

Link spre comentariu

Difuzoarele acestea au fost dedicate de RFT pentru sonorizari si incinte pentru orga electronica.

Ele sunt, totusi destul de nelineare, si, pot avea un timbru destul de bizar.

Au fost variante si cu magnet metalic si cu magnet ceramic.

Si daca au magnet metalic (AlNiCo) credeti ca sunt mai bune???? Magnetul metalic in timp are o multime de probleme! (informatii pe net!!!!!)

Link spre comentariu

Pareri de pe alte forumuri: "Alnico magnets can be demagnetized by physical shock, i.e.. dropping the driver, or by having the driver being over driven either by very powerful transients or less powerfully over a sustained amount of time. Probably most pro drivers will show some loss of magnetization by this time as they are often moved and often driven hard."

Daca e slab magnetul, se vede cand masori parametrii t/s. Daca nu faci boxe la plezneala....

Editat de Alin Alin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări