Alextv Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Buna seara ! Deschid aici un nou topic pt.ca cel in care am postat eu in urma cu ceva timp a fost inchis.Am promis ca voi reveni dupa ce inlocuiesc tot chitul care tine de defectiunea CI.ului din sursa masinii.Sunt f. incantat pentru ca este prima mea masina de spalat reparata.Dupa inlocuirea pieselor citate de catre colegii mei ,masina merge excelent si sunt f.multumit si incantat.Multumesc pe aceasta cale moderatorului si colegilor pentru ajutorul dat. Cu stima Alex. Link spre comentariu
crmn1 Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 sandeeeeel care topic ,care masina de spalat ,care placa ,care defect ? Link spre comentariu
Alextv Postat Aprilie 15, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Bine domnule, la urmatoarea mea interventie am sa.ti vorbesc special in....electronisme. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Colegul se referea la faptul că nu ai dat un link spre topicul în cauză, au fost multe topicuri cu mașini de spălat și nu stă nimeni să le caute pe toate... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum