Vizitator aleck Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Salut, detin un modulator fm Serioux, intrebarea mea este daca pot renunta la emitatorul FM si pot reda direct ca si player usb/sd. Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Dacă are ieșire audio pe mini jack stereo e simplu.Dacă nu are, trebuie să cauți cu o cască de impedanță mare înseriată cu un condensator de 1uF semnalul audio de după decodor.O cască sensibilă potrivită scopului este cea provenită din telefoanele fixe de la Telekom (fostul Romtelecom). Link spre comentariu
Vizitator aleck Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Nu are iesire audio, are doar line in.. Link spre comentariu
Mircel Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Nu are iesire audio, are doar line in.. Bagă o cască pe ”Line in” și vei fi surprins să auzi muzică. Link spre comentariu
Vizitator aleck Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Am facut asta, nici un rezultat, nu se aude nimic. Link spre comentariu
Vizitator aleck Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Este posibil s-a fac ceva cu el, daca postez modulul va ajuta cu ceva? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Am scris la început cum poți găsi semnalul audio (dacă e disponibil) cu o cască telefonică și un condensator înseriat. Legi unul din fire la masă (minus) și cu celălalt fir (cu cond. de 1uF înseriat) testezi toate conexiunile vizibile, până auzi muzică. De acolo poți lua semnal audio prin condensator de cuplaj de 0,1-1uF pe fiecare canal. Asta dacă ai noroc să găsești pe placă semnal audio .... Link spre comentariu
Kreator Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 E posibill ca pe pinii din mufa Lin In care sunt decuplati la introducerea mufei, sa gasesti semnalul ausio cautat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum