roscatu Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Salutare,sunt în căutare de un aparat de sudura MIG-MAG. Pot găsi un aparat profesional pana în 1500 de lei? O sa sudez tot felul de la otel pana la cupru,aluminiu și grosimi 0.5mm pana la 10-15 mm,. Acest model de la LINCOLN http://e-sudura.ro/aparat-pentru-sudura-mig-mag-80a-lincoln-electric-handycore.html Cum este? Ce păreri aveți? Faza e sa nu fiu limitat foarte tare și sa îmi para rău că am dat bani aceia pe aparat. Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 (editat) " O sa sudez tot felul de la otel pana la cupru,aluminiu și grosimi 0.5mm pana la 10-15 mm, " Frumos enunt . Si foarte indraznet ... Aluminiu ... sa nu zic de cupru ! ... nu sant chiar usoare , ca " tinta " de sudura . Aia cu 0,5 ... mai ales . Chiar si la otel ... La cupru , am rezerve indiferent de grosime , mai ales MIG - MAG . In fine ... sa raspund si la intrebari . SIGUR NU ! Aparat profesional , cam putini bani .Mai putin de jumatate , pentru un second acceptabil . Adica functional , dintre modelele de inceput de gama . Modelul din link , iarasi nu . Parerea mea ... poate sant si altele . P .S . - sudura nu e chiar o distractie de week - end . E ( chiar ) o meserie . Pe vremuri , se facea scoala profesionala pentru asa ceva . Plus niste ani de " practica " . MIG - MAG , si mai mult ... Eu zic sa cauti pe cineva care chiar face asa ceva . Daca " stai " pe linga el , te vei lamuri repede . Editat Aprilie 9, 2016 de gauss Link spre comentariu
roscatu Postat Aprilie 9, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Ce modele as putea gasi in acest pret? Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 N - as putea sa recomand ceva . Poate alti colegi au solutii ... sper sa posteze ! Link spre comentariu
roscatu Postat Aprilie 9, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2016 (editat) Ce specificati sa caut cand navighez pe pagina cu specificati tehnice ,precum amperaj si alte bazaconi. Ce firme producatoare de aparate de sudura pot fi luate ca profesionale? Editat Aprilie 9, 2016 de roscatu Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 (editat) Caută ceva de genul *synergic mig*, iar ca producători caută Lincoln Electric,Esab,Miller,Fronius.... Cu banii aia nu poți lua așa ceva...poate dacă e vorba de euro(1500) găsești un second.Acea panarama de mig- mag Lincoln din link încearcă să o uiți.... Editat Aprilie 9, 2016 de cipriyan123 Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 ......... http://e-sudura.ro/aparat-pentru-sudura-mig-mag-80a-lincoln-electric-handycore.html Cum este? Ce păreri aveți? Faza e sa nu fiu limitat foarte tare și sa îmi para rău că am dat bani aceia pe aparat.Sub nici o forma, acest aparat este simplitatea intruchipata si este oricum conceput pentru sudura doar cu sirma tubulara, fratele sau Handy Mig poate suda si cu sirma plina de 0.6 dar "slab", cum ti sa mai recomandat incerca sa vorbesti sau sa stai pe linga sudori pina ce-ti dai seama cum merge treaba...... Link spre comentariu
roscatu Postat Aprilie 10, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Aparatele tradiționale gen Telwin sunt ok? Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Daca faci referire la cele asemanatoare cu acest Handy sint mai proaste, tu intelege ca orice marca de mig/mag ar fi trebuie sa indeplineasca citeva cerinte minimale, sa aiba un sistem de antrenare al sirmei decent (motor mare) si sa aiba cit mai multe trepte de reglaj al tensiunii, astfel vei putea suda otel carbon decent, pentru sudarea aluminiului ceritele vor creste si tot asa.... Link spre comentariu
roscatu Postat Aprilie 11, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Mă refeream la cele cu electrozi clasice Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum