genugeo85 Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 De unde pot cumpara tranzistoare HEMT? Link spre comentariu
ywar2 Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 HEMT, astea nu-s alea de inalta frecventa si zgomot redus? Daca da, atunci le gasesti in lnb-uri. Link spre comentariu
genugeo85 Postat Martie 26, 2007 Autor Partajează Postat Martie 26, 2007 Mersi! Am intrebat de unde le-as putea cumpara, nu de unde le-as putea recupera... :smt005 Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Vezi la http://www.radioamator.ro Incearca si la capodimonte sau dioda. Ai mare grija cand lucrezi cu ele sunt foarte sensibile la descarcari statice. Link spre comentariu
genugeo85 Postat Aprilie 21, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Multumesc pentru informatii! :supz: Din pacate se pare ca nu gasesc astfel de tranzistori in Romania... Am cautat peste tot si nimic! Am recuperat 2 buc dintr-un LNB defect, capsule SO1! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum