GanMark Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Am reusit sa finalizez acest termometru la cererea unui prieten avand in vedere sa fie cu 2 canale si sa afiseze simultan temperatura din interior si exterior dupa cautari am gasit proiectul aici : http://РадиоКот Двухканальный термометр на AtMega8 cablajele le-am facut mai demult dar timpul liber ne mai incurca ambii senzori se conecteaza pe un singur fir , dar eu aveam doar unul pe stoc , si la celalalt afisaj arata Err dupa un timp mai apare si doua zero-uri si iarasi Err deocamdata functioneaza bine , sunt curios sa conectez si celalalt senzor cablaje sunt 2 tip sandwich , pentru gabarit mic si fara SMD si ceva poze.... Termometru 2 CH.rar Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 10, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2016 am constatat ca am desenat gresit al 4 digit cu simbolul de grade remediat si atasez fisierul desenat in SL6 , pentru a modifica in functie de care afisaj are Termo lay.rar Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 16, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2016 am conectat si al doilea senzor , cu 30 cm mai jos fata de celalalt sa se vada diferenta de temperatura functioneaza , deci se poate dona Link spre comentariu
Marius84 Postat Aprilie 16, 2016 Partajează Postat Aprilie 16, 2016 (editat) Proiectul se poate modifica si pentru termocuple de tip k? M-ar interesa mult unul care sa monitorizeze doua temperaturi cu termocuple de tip k P.S. Link-ul de la rusi nu merge, duce tot la pagina asta Editat Aprilie 16, 2016 de Marius84 Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 16, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2016 nu se poate pentru acele termocuple , se pot adapta de la statii de lipit dar ce vrei sa monitorezi ? da , nu merge link-ul de la rusi , mai incerc..... Link spre comentariu
Marius84 Postat Aprilie 16, 2016 Partajează Postat Aprilie 16, 2016 Vreau sa monitorizez suplimentar procesul de reballing cu acest termometru. Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 16, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2016 pentru reballing , chiar iti trebuie termocuple tip k sincer nu stiu , dar o informare pe gogu ,poate afllii ceva sau aici .... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 16, 2016 Partajează Postat Aprilie 16, 2016 http://www.ebay.de/itm/GM1312-Digitale-LCD-Thermometer-Messgerat-Zweikanal-Temperatur-Meter-Tester-X6R9-/201544632678?hash=item2eecff0966:g:MGAAAOSwu4BVi9CI am luat eu unul si merge bine, prima chinezarie de care sunt multzumit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum