lalihifi Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 Salut baieti !Am un ONKYO A-8670 la reparat .Ce se intampla :Partea cu finalii pare foarte ok din fericire sau din pacate sa zic asa (ca asa reparam destul de repede).Problema vine de la partea de preamplificare si selectare a surselor.Sau cel putin asa pare pentru ca schema oricum e ceva mai ciudata.Vad niste feturi duble si multe minunatii pe aici.Am vazut ca baietii au acolo o schema destul de stufoasa.Are cineva o schema (sau manual service)completa a acestui amplificatorVa multumesc ptr orice informatie Laurentiu Link spre comentariu
zal Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Ia spune, poti sa pui o poza cu montajul? Are cite 2 leduri rosii in parte de atac? Si cablajul e impartit in 2 parti separate de radiator? Ce tensiuni ai acolo? Am mai avut Onkyo la reparat si poate ai noroc sa semene cu vreuna din ele. Link spre comentariu
lalihifi Postat Martie 26, 2007 Autor Partajează Postat Martie 26, 2007 Saru-mana Zal dar tocmai gasii un manual de A-8700 care seamana perfect :partyman: Deja-l rezolvai :supz: :supz: Link spre comentariu
zal Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Felicitari. :partyman: Daca nu e secret, ce a avut?Si daca schema e un pdf sau ceva accesibil poate o pui aici sau pe forum la Tavi, sa se bucure si mahalaua :smt003 Link spre comentariu
lalihifi Postat Martie 27, 2007 Autor Partajează Postat Martie 27, 2007 Sal Zal ! O sa mori de ras daca afli :smt003 Cel care l-a adus i-a dat drumul cu o iesire in scurt si am inceput cercetarile cum e normal de la iesire :weedman: Mai tarziu am vazut ca are protectie pe iesire si la supracurent (care chiar a functionat vad). Totul ok releele comutate pe iesire ,vad surprins ca daca evit tot corectorul (direct pe placa ma refer)pot aplica semnal si se aude super :smt005 Am studiat rapid selectorul pe intrare si am vazut :smt004 ca de fapt era comutat pe sursele de jos si automat nu te mai lasa sa selectezi nimic de sus tuner ,cd,aux. Ma mira ca Onkyo nu a pus led acolo la butonul de selectare surse practic te induce in eroare. Proprietarul bineinteles ca a fost placut surprins de veste dar totusi m-a rugat sa curat selectorul surce direct tone selector care a fost doar MURDAR nu frecat sau impuscat ceva (dai fata jos ca sa ajungi la el) Zal sa stii ca m-a impresionat foarte mult calitatea acestui amplificator :supz: Schema am luat-o free de la: http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... 700sm.html E 99%la fel. Toate cele bune Link spre comentariu
zal Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 Defectul prostului :smt005 Alta faza comica e cu statiile care au in spate calareti intre preamplif si etajul final. N-am inteles de ce olandezii tot scot calaretii aia la toate statiile vindute cu boxpaletul. :smt003 Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum