Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator ONKYO A-8670 schema de negasit

Postări Recomandate

Salut baieti !Am un ONKYO A-8670 la reparat .Ce se intampla :Partea cu finalii pare foarte ok din fericire sau din pacate sa zic asa (ca asa reparam destul de repede).Problema vine de la partea de preamplificare si selectare a surselor.Sau cel putin asa pare pentru ca schema oricum e ceva mai ciudata.Vad niste feturi duble si multe minunatii pe aici.Am vazut ca baietii au acolo o schema destul de stufoasa.Are cineva o schema (sau manual service)completa a acestui amplificatorVa multumesc ptr orice informatie Laurentiu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lalihifi

3

• zal

3

Top autori în acest subiect

Ia spune, poti sa pui o poza cu montajul? Are cite 2 leduri rosii in parte de atac? Si cablajul e impartit in 2 parti separate de radiator? Ce tensiuni ai acolo? Am mai avut Onkyo la reparat si poate ai noroc sa semene cu vreuna din ele.

Link spre comentariu

Sal Zal !

O sa mori de ras daca afli :smt003

Cel care l-a adus i-a dat drumul cu o iesire in scurt si am inceput cercetarile cum e normal de la iesire :weedman:

Mai tarziu am vazut ca are protectie pe iesire si la supracurent (care chiar a functionat vad).

Totul ok releele comutate pe iesire ,vad surprins ca daca evit tot corectorul (direct pe placa ma refer)pot aplica semnal si se aude super :smt005

Am studiat rapid selectorul pe intrare si am vazut :smt004 ca de fapt era comutat pe sursele de jos si automat nu te mai lasa sa selectezi nimic de sus tuner ,cd,aux.

Ma mira ca Onkyo nu a pus led acolo la butonul de selectare surse practic te induce in eroare.

Proprietarul bineinteles ca a fost placut surprins de veste dar totusi m-a rugat sa curat selectorul surce direct tone selector care a fost doar MURDAR nu frecat sau impuscat ceva (dai fata jos ca sa ajungi la el)

Zal sa stii ca m-a impresionat foarte mult calitatea acestui amplificator :supz:

Schema am luat-o free de la:

http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... 700sm.html

E 99%la fel.

Toate cele bune

Link spre comentariu

Defectul prostului :smt005 Alta faza comica e cu statiile care au in spate calareti intre preamplif si etajul final. N-am inteles de ce olandezii tot scot calaretii aia la toate statiile vindute cu boxpaletul. :smt003 Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări