Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Catalin C.

Întâlniri periodice ale constructorilor  

16 membri au votat

1. 1. Sunteți interesați?

• Da
      13
    • Nu
      3

Postări Recomandate

Propun sa organizăm evenimentul numit Întâlniri cvasi-periodice ale constructorilor din această secțiune.Puteți participa cu surse (cd, dac, pickup), preamplificatoare și tot ce înseamnă semnal mic.Bineînțeles că vom accepta și un amplificator sau o pereche de boxe dacă se ivește ocazia.Pot pune la dispoziție spațiu de audiție și prezentare suficient pentru câteva persoane, de preferat sâmbăta.Aviz celor cu toleranță scăzută: pot apărea discuții cu tentă audiofilă.Ați fi interesați să organizăm un asemenea eveniment?

Editat de Catalin C.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Catalin C.

4

• zal

1

• danzup

1

Top autori în acest subiect

Aviz celor cu toleranță scăzută: pot apărea discuții cu tentă audiofilă.

:rade:

..............

Io sînt interesat, dar nu mai am realizări actuale în domeniul semnalelor mici. Aş putea să sponsorizez audiţiile cu un amplif cu lămpi dacă e nevoie, am suficiente.

Link spre comentariu

In zona Pietei Alba Iulia. Spatiul este mai mic ca la Vio, cred ca jumatate.

Sper sa nu-ti treaca prin cap sa vii cu subwooferul, casa e din '39 si nu cred ca mai suporta un cutremur  :rade:

Link spre comentariu

Propun sa organizăm evenimentul numit Întâlniri cvasi-periodice ale constructorilor din această secțiune.Puteți participa cu surse (cd, dac, pickup), preamplificatoare și tot ce înseamnă semnal mic.Bineînțeles că vom accepta și un amplificator sau o pereche de boxe dacă se ivește ocazia.Pot pune la dispoziție spațiu de audiție și prezentare suficient pentru câteva persoane, de preferat sâmbăta.Aviz celor cu toleranță scăzută: pot apărea discuții cu tentă audiofilă.Ați fi interesați să organizăm un asemenea eveniment?

Salut Catalin !

Te rog sa ma anunti daca faci asa ceva . Poate reusesc sa vin cu transportul Quasar si cu Dacul meu Red Baron .

Pot cara si boxele mele triangle si amplifuri daca vrei , de oricare : tuburi sau nisip .

Editat de danzup
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări