Vizitator djcyp Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 am un TV tuner AverMedia go 007 si portul inflared este in el nu e pe com, exista program ceva sa pot face telecomnda pt. Pc cu ajutorul lui? Link spre comentariu
Golem Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 Sa inteleg ca nu posezi cablul cu "ochishor" al telecomenzii si vrei sa-i faci tu o telecomanda? Mai bine faci rost de un TSOP1734, cablu audio stereo, si un jack stereo, si cauti pe net cum sa-i refaci telecomanda originala..mai ai emitatorul telecomenzii? Link spre comentariu
Blind Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 Cred ca intelegi gresit. Are cablul, insa are pusa o mufa jack probabil, care intra direct in tv tuner. El vrea sa foloseasca direct, fara alte modificari hardware, ca sa comande pc-ul din telecomanda. Just a smart soft....Am cautat si eu acum cativa ani, insa nu am gasit. Poate ai bafta mai mare decat a mea! Link spre comentariu
Golem Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 baga Girder in Google Link spre comentariu
Blind Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 Nu-ti merge cu girder daca senzorul este infipt in tv tuner! de ce nu cititi tot? Link spre comentariu
Vizitator djcyp Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 exact ce zice Blind ! deci nu am nici o sansa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum