Vizitator pianosso Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Hello tuturor. Un UPS de tip online de la MUSTEK este dotat cu conector pentru atasare baterii externe. Deasupra conectorului este inscriptionat max. 36V 50A. UPS-ul este e de 2000VA si are 3 acumulatori de 9V 12Ah. M-am gandit ca un acumulator de tip VRLA - 12V 40Ah poate fi cuplat la conectorul extern al UPS-ului. Ceva nu merge, s-au ars doua sigurante dintre bateriile interne si electronica UPS-ului. As vrea sa stiu unde gresesc si cum se procedeaza pentru a adauga in mod corect o baterie suplimentara la un UPS. Multumesc. UPS-ul in cauza: http://www.mustek.de/wordpress/files/22111/prodsheet/1008-2016-3024%20online%20LCD%20X.pdf Acumulatorul extern: http://www.e-acumulatori.ro/12-v/acumulator-vrla-sunlight-12v-40-ah-cod-spb-12-40.html Link spre comentariu
cristi7521 Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Are 3 baterii de 12v in serie intern, la fel trebuie extern Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Matale ai venit cu o tensiune de 36V,pe o baterie de 12V .Normal că s-au ars siguranțele,că în lipsa lor(mai rămânea să pui un cui în loc de siguranță ) ori bubuia acumulatorul de 12V,ori luau foc cablurile de legătură.Și da,îți trebuiesc 3 acumulatoare externe de 12V(la o adică merg și 3 baterii de tractor). Link spre comentariu
Vizitator pianosso Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Da, am scris gresit initial, acumulatorii sunt de 12, nu de 9. Dar la fel este si cel extern, tot de 12V. Contactele externe masoara pe aparat ~40V. Sa inteleg ca conectorul extern e in paralel cu bateria interioara? Deci la conectorul extern trebuie sa cuplez 3 acumulatori de 12V inseriati??? Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Deci la conectorul extern trebuie sa cuplez 3 acumulatori de 12V inseriati??? Corect,la conectorul exterior se vine cu 3 acumulatori serie de 12V(adică 36V),respectând polaritatea Link spre comentariu
iop95 Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Da, 3 acumulatori de 12V inseriati! Atentie la polaritate... Link spre comentariu
Vizitator pianosso Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 (editat) Matale ai venit cu o tensiune de 36V,pe o baterie de 12V .Normal că s-au ars siguranțele,că în lipsa lor(mai rămânea să pui un cui în loc de siguranță ) ori bubuia acumulatorul de 12V,ori luau foc cablurile de legătură.Și da,îți trebuiesc 3 acumulatoare externe de 12V(la o adică merg și 3 baterii de tractor). Corect, ulterior mi-am dat seama ca... e de ras. Merci pentru ajutor. In plus, cei 3 acumulatori inseriati pot fi tot de 40Ah sau trebuie sa ma limitez la capacitati mai mici? Editat Aprilie 8, 2016 de pianosso Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum