flomar60 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Traful este construit de mine....a fost prezentat in acest topic:http://www.elforum.info/topic/122923-studiu-si-rebobinare-transformator-ups/.....in testele facute de mine nu am constatat nici o problema....eu am vrut si sa-l vopsesc ,dar Dudikoff nu a dorit acest lucru.... Link spre comentariu
daniels Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Asta este o problema. Ori DC prin retea, ori nr spire in primar prea mic. Masurati curentul de mers in gol din primar. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 29, 2017 Autor Partajează Postat Martie 29, 2017 (editat) Va multumesc pentru raspunsuri, dar va rog eu, nu mai incercati sa ma ajutati in problema asta caci acum nu mai vreau nici sa aud de acest amplificator si orice tine de el. Va anunt eu cand o si sa revin asupra problemei. Editat Martie 29, 2017 de Dudikoff Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Un capac de aluminiu in locul celui de tabla. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Un alt Dudikoff! Mai intii ne bate la cap cu o gramada de intrebari si cereri de ajutor tomp de mai multe luni de zile si apoi numai nu ne spune ca ce fraieri am fost ca l-am ajutat pt ca pe el nu-l mai intereseaza proiectul ala.....ca si cu amplificatorul cu LM3886. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 29, 2017 Autor Partajează Postat Martie 29, 2017 (editat) Ai ceva cu mine, e clar. Pe oriunde postez te iei de mine. Vrei sa ma ajuti cu forta ? Daca eu nu mai vreau sa imi dea lumea variante de rezolvare a zgomotului, ce vrei ? Era mai bine sa tac si sa va las sa va stoarceti creierii degeaba ? Toate sfaturile pe care mi le-au dat oamenii pana acum in legatura cu ampliful asta au fost utile, nu au fost degeaba. Dovada ca merge excelent. Problema cu traful n-are legatura cu amplificatorul. Am pus un traf care bazaie si asta e, o sa-l schimb. Dar nu mai am chef acum de el. Editat Martie 29, 2017 de Dudikoff Link spre comentariu
lutza2 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Cred ca e singurul user cu spirit critic constructiv. Dupa ce ca face ceva, nu se bate cu pumnul in piept sa strige ca al lui e cel mai bun de pe planeta si sa dea lumea navala sa-l cumpere. Un adevarat diy-er, caci daca nu cautam perfectiunea mai bine cumparam gata facute. Eu am inteles ca s-au mai facut ceva cablaje. Oare cei care le-au luat nu pot sa lase un feedback, poate nu au avut asemenea probleme. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 29, 2017 Autor Partajează Postat Martie 29, 2017 Pai problema asta nu tine de proiect. Proiectul merge foarte bine si n-are nici un defect. Problema este doar la mine, traful meu care bazaie nitel. Tu daca pui un traf de fabrica turnat in rasina epoxidica nu o sa ai probleme. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Stați linistiti ca nu renunta Dudi,asta este doar ceva de moment. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Fa nene o impamantare ca sa dai carcasa la ea, altfel ai un potential flotant pe carcasa indus de campul magnetic de toata frumusetea. Sau macar fa-i capacul dintr-un material fara proprietati electro-magnetice. Te mananca lipsa impamantarii... Link spre comentariu
lutza2 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Un cablu mai gros de cupru legat la teava de apa rece, la intrarea in casa, ar fi o impamantare destul de buna. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 29, 2017 Autor Partajează Postat Martie 29, 2017 Asta e, n-am stiut. Data viitoare o sa fac carcasa din aluminiu. Dar cum masor tensiunea flotanta de pe carcasa ? Unde pun multimetrul ? 1 Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Intre impamantare si carcasa. In fine, in cazul tau incearca intre o teava metalica de utilitati si carcasa. Multimetrul sa fie pe 50hz la tensiune. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Intre carcasa (pe suruburi, ca alea fac contact cu metalul prin filet - zic si eu) si impamantare (calorifer sau alte tevi de prin casa). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum