Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect de amplificator LOW-END

Blacksmith

Postări Recomandate

Nu mi-ar fi dat prin cap oricat m-as fi gandit ca trebuie sa asortez amplifu cu mobila ! :d Nu am asortat cu nimic, pur si simplu mi-a placut culoarea, e linistitoare, si asta e...

Ampliful asta e foarte usor de demontat si daca o sa vreau vreodata sa-i schimb autocolantul, se poate face imediat.

Link spre comentariu

Nu esti obligat sa le asortezi dar de ce n-ar putea fi mai ales ca ai posibilitatea asta ? :-) La telefoanele mobile personalizarea dupa dorinta a fost un atu important in popularizarea lor. Ai un avantaj mare ca poti sa faci asa ceva. Intr-o casa exista si doamne si domnisoare. Aprecierile venite din partea lor mie unul mi se par chiar foarte magulitoare si importante.

Link spre comentariu

Maine se face exact 1 luna de cand s-au expediat cablajele din China. Sper sa ajunga saptamana asta, ca si eu m-am cam saturat de asteptat... :tv

Link spre comentariu

Intr-adevar arata excelent carcasele realizate de colegul nostru.Scria chiar el in acel topic spre care ai facut redirectionare,ca le realizeaza manual iar asta chiar este de apreciat.Eu credeam in prima faza ca decupajele sunt realizate cu CNC-ul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări