Blacksmith Postat Martie 5, 2017 Autor Partajează Postat Martie 5, 2017 Nu mi-ar fi dat prin cap oricat m-as fi gandit ca trebuie sa asortez amplifu cu mobila ! Nu am asortat cu nimic, pur si simplu mi-a placut culoarea, e linistitoare, si asta e... Ampliful asta e foarte usor de demontat si daca o sa vreau vreodata sa-i schimb autocolantul, se poate face imediat. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 5, 2017 Partajează Postat Martie 5, 2017 din partea mea: Felicitari !!! Mie imi place ce ai facut acolo. : Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Nu esti obligat sa le asortezi dar de ce n-ar putea fi mai ales ca ai posibilitatea asta ? :-) La telefoanele mobile personalizarea dupa dorinta a fost un atu important in popularizarea lor. Ai un avantaj mare ca poti sa faci asa ceva. Intr-o casa exista si doamne si domnisoare. Aprecierile venite din partea lor mie unul mi se par chiar foarte magulitoare si importante. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 6, 2017 Autor Partajează Postat Martie 6, 2017 Maine se face exact 1 luna de cand s-au expediat cablajele din China. Sper sa ajunga saptamana asta, ca si eu m-am cam saturat de asteptat... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 12, 2017 Autor Partajează Postat Martie 12, 2017 Mi-a sosit si cutia pentru sursa... Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 12, 2017 Partajează Postat Martie 12, 2017 Frumoasa tare!....sa vezi ce sursa grozava iese!....spor! Link spre comentariu
Vizitator uro Postat Martie 12, 2017 Partajează Postat Martie 12, 2017 Foarte bine executata si proiectata cutia. Vreo firma ceva,sau realizare proprie? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 12, 2017 Autor Partajează Postat Martie 12, 2017 E proiectata de mine si realizata de un mare maestru de aici de pe forum, cristinel_bm ! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 12, 2017 Partajează Postat Martie 12, 2017 Intr-adevar arata excelent carcasele realizate de colegul nostru.Scria chiar el in acel topic spre care ai facut redirectionare,ca le realizeaza manual iar asta chiar este de apreciat.Eu credeam in prima faza ca decupajele sunt realizate cu CNC-ul. Link spre comentariu
Vizitator uro Postat Martie 12, 2017 Partajează Postat Martie 12, 2017 Am banuit ca-i facuta de cristinel-bm. E faina. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 E proiectata de mine si realizata de un mare maestru de aici de pe forum, cristinel_bm ! Cu maestrul cristinel_bm colaborez si eu , de ceva timp . Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 (editat) Cristi mi-a fabricat si mie, o bijuterie de cutie, deh, n-am gasit alta rima ! Toata stima Domnule Profesor. Editat Martie 13, 2017 de monday Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 13, 2017 Autor Partajează Postat Martie 13, 2017 Au sosit si cablajele ! De maine ma apuc sa va trimit la cei care v-ati abonat... Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Faina cutie! Sa vedem low-end-ul functional. Bravos! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 13, 2017 Autor Partajează Postat Martie 13, 2017 Asta inseamna LOW-END ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum