Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect de amplificator LOW-END

Postări Recomandate

La fel si bobinele mari intr-un filtru Pi. Dar na, tot cineva faimos de slobod la gura spunea ca sunt o prostie monumentala.

Si nu mai dati raport la topicul asta doar ca va impungeti. Ma doare undeva ca va porcaiti in fel si chip, cat timp o faceti civilizat.

Dudica draga, de ce nu faci o mica simulare si compari formele de unda, cat iti ia?

Link spre comentariu

O sa mai aman treba cu snubberele pana imi vine traful real care o sa fie pus in cutie.

Pana una alta fac modelele pentru cablaj.

Diodele pe care le voi folosi in final sint IDP30E60. Tot cu soft switching. Dar nustiu ce sa fac sa le pun un mic radiator de 21K la fiecare sau sa le prind cumva pe toate de tabla cutiei (in felul asta ar avea radiator mai mare). Eu as prefera varianta cu radiator mic la fiecare dar nustiu daca o fi de ajuns...

Link spre comentariu

Dudi, full power in 4ohm ? Pai tu esti om serios ? Daca ar fi mereu regimul asta de lucru in cat timp ai praji condensatoarele din alimentare ? Bine, daca ai tu o placere sa pui radiatoare care sa se comporte ca o antena radianta n-am absolut nimic impotriva dar cateodata mai binele e dusmanul binelui.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări