Mircea Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Nu am zis ca nu e bun, dar e prea industrial. Chestie de gusturi numa'.Sigur va face treaba necesara: sa dea impulsul. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Aaaa atunci nu e problema. Mie imi place foarte mult tipul asta de buton, ca d-aia l-am si luat... Sa vedem daca si functioneaza cum trebuie. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Gata si butonul... merge perfect. https://vimeo.com/199006160 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Incepe sa capete forma... Link spre comentariu
enderman Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Aveti un like de la mine mai ales ca ati perfectat o schema cu condensator pe iesire. Am realizat si eu cateva exemplare candva din tehnium si imi face cu ochiul realizarea dumneavoastra. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 (editat) Un soi de antiteza antiorgasmofila a amplificatoarelor high-end. Editat Ianuarie 13, 2017 de shambala Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 (editat) shambala, exact ! Editat Ianuarie 13, 2017 de Dudikoff Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 poti sa pui o poza cu ce scrie pe potul de volum, sau codul piesei ? butonul nu are iluminare, vad numai doi pini ? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Scrie: Alps Japan 415G 10KAX2 si este un potentiomentru stereo Alps Blue Velvet 10K logaritmic. Da, butonul nu l-am luat cu iluminare pentru ca vreau sa-i pun eu un led de consum foarte mic ca sa il si stabilizez cu un zener sa nu joace pe muzica. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Un LM334 configurat pt 3-5mA inseriat si cu o rezistenta calculata pe o cadere pe integrat de numai vreo 15V si alimentat direct din tensiunea de intrare cred ca v-a rezolva mai elegant problema LED-ului. Nu uita sa-i pui in paralel pe integrat un zener de protectie de 25-28V. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Felicitari pentru realizare! A iesit foarte compact. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Ce sa mai ma complic cu integrate (ca nici nu am LM-u d-ala) cand pot s-o rezolv cu 2 rezistente si o dioda.... Eu vreau sa nu joace joace ledul pe muzica dar cand opresti ampliful sa faca fade... (to black). Daca ii fac o stabilizare la 30V o sa stea fix cat danseaza tensiunea in sarcina intre 45V si 30V (sa zicem, dar nu scade atat). Iar daca a scazut sub 30V e clar ca ai oprit ampliful si se stinge treptat. Ledul meu consuma numai 400uA ca sa faca o lumina cat imi trebuie mie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Mersi, poti sa zici si ce conectori de boxe sunt aia ? cumva jack de 6,35 ? sunt pentru boxe sau pt microfon/casti ? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Da, sint jack-uri mari. Din astea: http://www.tme.eu/ro/details/klbm-3/conectorii-jack/lumberg/klbm-3/ Nu stiu pentru ce sint dar sint foarte solide. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 (editat) Pt ce sunt acele jack-uri mari ? Adica ce cuplezi la ele ? Daca sunt pt cuplarea difuzoarelor este o grava greseala. Prin definitie se folosesc doar pt semnale mici, la fiecare conectare si deconectare pun semnalul /amplificatorul in scurtcircuit. Editat Ianuarie 14, 2017 de shambala Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum