Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect de amplificator LOW-END

Postări Recomandate

Un LM334 configurat pt 3-5mA inseriat si cu o rezistenta calculata pe o cadere pe integrat de numai vreo 15V si alimentat direct din tensiunea de intrare cred ca v-a rezolva mai elegant problema LED-ului. Nu uita sa-i pui in paralel pe integrat un zener de protectie de 25-28V.

Link spre comentariu

Ce sa mai ma complic cu integrate (ca nici nu am LM-u d-ala) cand pot s-o rezolv cu 2 rezistente si o dioda....

Posted Image

Eu vreau sa nu joace joace ledul pe muzica dar cand opresti ampliful sa faca fade... (to black). :limb: Daca ii fac o stabilizare la 30V o sa stea fix cat danseaza tensiunea in sarcina intre 45V si 30V (sa zicem, dar nu scade atat). Iar daca a scazut sub 30V e clar ca ai oprit ampliful si se stinge treptat. Ledul meu consuma numai 400uA ca sa faca o lumina cat imi trebuie mie.

Link spre comentariu

Pt ce sunt acele jack-uri mari ? Adica ce cuplezi la ele ? Daca sunt pt cuplarea difuzoarelor este o grava greseala.

Prin definitie se folosesc doar pt semnale mici, la fiecare conectare si deconectare pun semnalul /amplificatorul in scurtcircuit.

Editat de shambala
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări