Marian Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 E o chestie de la forum, si pe la vanzari apar unele pagini asa, ba chiar si italic bolduit... Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Viteză şi apăsare mică la burghiu + vaselină sau seu de oaie. La fel şi la tarod, dar folosit manual, două ture înainte, una înapoi. Meseriaşii ştiu de ce. Si cei nemeseriasi stiu de ce, sau cel putin au inteles dupa ce au rupt n-spe burghie :(. Multumesc pentru explicatie. Nu, ca sa dau eu gauri la radiator... P.S:Cu aceasta ocazie vreau sa va anunt ca am revenit pe contul meu principal (cu acordul lui Vasile). Daca tot m-ati iertat si m-ati primit inapoi n-are sens sa mai folosesc celalalt cont. Deci de azi inainte numai de pe acest cont voi posta iar "Testikov" se poate dezactiva complet, ca sa nu ziceti ca am clone ca nu-mi sta in caracter. Ar fi frumos sa prezinti si ceva scuze sincere pentru grosolaniile spuse inaintea banarii contului. Arata dinozaurilor ca tu esti in stare sa o faci. Multumesc. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Desigur ! Imi cer scuze pentru ca mi-am iesit din pepeni si am spus niste vorbe urate fata de tine si de Marian. Aici la sectiunea de Amplificatoare e destul de greu sa te controlezi si sa nu-ti pierzi firea cu atatea clone, invidie si interese ascunse. Nu promit nimic nici de acum incolo, caci e foarte greu sa taci cand esti nedreptatit, dar o sa ma straduiesc si mai mult sa nu mai ma enervez asa de tare. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Fii tu insuti , nu trebuie scuze pentru asta . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Ba trebuie, Victor. Chiar imi pare rau ca se intampla chestii d-astea. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Dudi, respect si multumiri pentru munca ta si curajul de a fi umil cand trebuie! Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 de tarodat se tarodeaza aici de acum inainte: http://www.elforum.info/topic/121527-cum-dam-gauri-filetate-in-radiatoare/ Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Daca tot ai revenit cu username-ul cu care te-ai consacrat , te invit sa analizezi SPICE urmatoarea schema : Cu siguranta iti va place , are cateva solutii tehnice folosite de proiectanti cu nume foarte grele in Hi End . Atentie , Q14 si Q15 ( superdioda ) au emitorii conectati doar intre ei , nu este punct comun cu traseul de iesire . Nu are reglaje , merge din prima . Din valoarea lui C4 se compenseaza amplificatorul . E o schema simpla si ieftina , dar foarte apreciata de audiofili datorita performantelor sonice . Daca consideri offtopic , te rog sa deschizi un subiect avand ca tema aceasta schema , sa-i spunem proiectul British Sound 100 , deoarece este varianta redusa a unei scheme de la un producator britanic disparut la inceputul anilor '90 . Desi pare a fi o structura de amplificator inversor , nu e , datorita etajului VAS , mai deosebit . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2016 (editat) Poate o voi simula cand termin ampliful asta, OTL30. Dar cand aud cuvinte de genul "...folosite de proiectanti cu nume foarte grele in Hi End." si "...dar foarte apreciata de audiofili..." imi vine sa... Totusi... ma gandeam ca topicul asta sa fie doar pt amplifuri alimentate la o singura tensiune si cu iesire prin cond, nu cu alimentare simetrica. Editat Decembrie 20, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Sa ajungem pana acolo , vom descoperi impreuna daca se justifica sa nu sa folosesc asemenea aprecieri . Multumesc pentru viitoare colaborare ! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Am reusit sa dau gaurile si filetele pentru un modul fara sa rup nici un burgiu sau tarod. 9 gauri filetate - 5 ore. Dar macar au iesit drepte si pe pozitie. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 arata foarte bine , imi vine sa ma reapuc si eu de-al meu ... eu l-am pus in standby din cauza serviciului ... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Pai tu nu parca il terminasei pe al tau ? Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 unul, dar voiam unul lucrat cu mai multa atentie .... cu primul ascult la servici, vreau si unul acasa Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 (editat) Gata, am terminat si ampliful asta. E stabil si functioneaza perfect. Se aude bine, desi nu pot sa-mi dau seama deocamdata pentru ca am facut doar un canal si ascult mono. Are bass de iti vibreaza organele in tine, are si inalte si tot ce trebuie. Cand il bag in priza nu face nici un zgomot, doar un mic pacanit uneori. Pe 8 ohmi la ascultare moderata radiatorul ramane rece. Nu se incinge nimic prin montaj. Alte impresii dupa ce il voi asculta stereo... Si pentru ca sint adeptul proverbului "Ce ai mai bun trebuie sa dai gratis."... aveti mai jos arhiva cu cele necesare constructiei: OTL30.rar Craciun Fericit ! Editat Decembrie 23, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum