Vizitator FET Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Daca sunt ceva placute in plus,vreau si eu. Link spre comentariu
R2R Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Vulpea cind nu ajunge la struguri spune ca-s acri. Dudikoff au iesit super fain placile. Bravo! O intrebare totusi: ce faci cu atitea module de amplificatoare? Face si el un ban...nu-i nimic rau in asta. E de apreciat ca i-a iesit frumos si functional. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Cred ca la Electra Iasi. Cablajele arata excelent. Din pacate n-ai sanse sa faci cablaje ieftine in Romania, nici macar in Europa Sunt facute in China. Chiar daca tehnologia e din vest, chinezii produc mult si ieftin, nu putin si scump. Poate ar trebui sa mai invatam si noi de la ei cate ceva Ar fi voci care spun ca si chinezii incep sa aibe pretentii la salarii mai mari, dar chiar si asa tot mai ieftin va fi sa faci acolo decat in alta parte Link spre comentariu
Testikov Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 (editat) Raimond, cablajele sint facute la PCBWay. Eu doar cu astia lucrez, sint cei mai tari ! Sint cu 10 clase peste ce se face in Romania. Sesebe, eu fac amplificatoare din pasiune, adica imi place sa construiesc, scopul meu este sa vad daca o anumita schema merge, d-asta le fac. Daca dupa ce l-am facut nu merge, il dau la "fier vechi", daca merge perfect cum a fost gandit atunci il vand ca sa scot bani pentru urmatorul amplif, si tot asa... ca eu oricum nu am ce sa fac cu el si ar fi pacat sa le umple prafu la mine pe raft. In ultimul timp eu am inceput sa ascult mai mult la casti si nu prea mai imi trebuie amplif. Dar daca ampliful asta va merge cred ca opresc si eu unul pt mine care va fi principalul meu amplif. E adevarat ca 10 cablaje sint cam multe pt a incerca un amplif, dar ce sa fac daca asta e minimul la fabrica ? In mod normal mi-ar fi trebuit doar 2. Asta e, daca nu le vrea nimeni or sa rugineasca la mine in sertar. ., stai linistit ca nu am de gand sa vand nici un cablaj pana nu incerc eu unul sa vad daca merge sau nu. FET, imi pare rau dar clonelor nu vand nimic. Am 11 cablaje. 4 le opresc eu si 2 merg la Maxente, deci mai raman 5 de dat, dar asta din Decembrie incolo dupa ce le testez. Editat Noiembrie 11, 2016 de Testikov Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Ma sacrific si le iau eu. Link spre comentariu
R2R Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Raimond, cablajele sint facute la PCBWay. Eu doar cu astia lucrez, sint cei mai tari ! Sint cu 10 clase peste ce se face in Romania. Sesebe, eu fac amplificatoare din pasiune, adica imi place sa construiesc, scopul meu este sa vad daca o anumita schema merge, d-asta le fac. ., stai linistit ca nu am de gand sa vand nici un cablaj pana nu incerc eu unul sa vad daca merge sau nu. nu vad de ce nu ai face bani dintr-asta...Cei de la PCBWay probabil ca fac la fel cand iti vand tie niste pcb-uri...nu cred ca ei fac cablaje din pasiune... electronica audio sau de orice fel s-a dezvoltat in primul rand pt a aduce foloase financiare celor ce o folosesc pt a imbunatati niste procese de productie ori comfortul personal al oamenilor. Link spre comentariu
VEF Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 (editat) Vin si eu cu o schema din revista thnium nr. 6/82 . N-au iesit prea cla pozele pe site-ul copcea.ro se gaseste arhiva revistei tehnium si acolo se vede mai clar . Editat Decembrie 17, 2016 de VEF Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Fara suparare VEF dar schema e destul de banala. Link spre comentariu
Testikov Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 (editat) @sesebe, E VEF, nu VAX Am simulat eu toate schemele astea din Tehnium si nu e nici una mai buna ca OTL-ul. Maine ajung si eu in sfarsit acasa si abia astept sa-l incerc. Am totul pregatit, cabalaje, piese... decat sa-l plantez. Singurul obstacol ar mai fi gaurirea si filetarea radiatorului. Editat Decembrie 17, 2016 de Testikov Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Viteză şi apăsare mică la burghiu + vaselină sau seu de oaie. La fel şi la tarod, dar folosit manual, două ture înainte, una înapoi. Meseriaşii ştiu de ce. Link spre comentariu
VEF Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Ce sa incercati schema din Tehnium sau altceva ? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Nu, ca sa dau eu gauri la radiator... P.S: Cu aceasta ocazie vreau sa va anunt ca am revenit pe contul meu principal (cu acordul lui Vasile). Daca tot m-ati iertat si m-ati primit inapoi n-are sens sa mai folosesc celalalt cont. Deci de azi inainte numai de pe acest cont voi posta iar "Testikov" se poate dezactiva complet, ca sa nu ziceti ca am clone ca nu-mi sta in caracter. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Bine ai revenit Dudica ! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Nustiu ce se intampla ca mie imi apar ultimele 3 postari cu scris ingrosat... Si la voi e la fel ? Eu nu am scris ingrosat.... Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Da!Asa apare si la mine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum