sesebe Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 (editat) La joasa frecventa urechea nu este capabila de detecteze cum trebuie faza semnalului audio si deci nu trebuie sa ne batem prea tare capul cu asta. Ce spune @Victor probabil este corect dar se incadreaza cel mai bine la mofturile de audiofil pe care le au unii. Condesatorii cu polimer din ce stiu eu nu se fac decit pt tensiuni mici, parca pina pe la 25V dar poate ma insel..... EDIT: am cautat acum pe net si se pare ca exista pina pe la 100V dar capacitati mici si mi se par si un pic cam scumpi. Editat Septembrie 22, 2016 de sesebe Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Asa este se fac la tensiuni mici, dar am gasit unul la 35V la TME, la o adica cred ca se pot inseria 2... Oricum repet, era doar o ideie, o puteti ignora Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 La decuplarea pe alimentare pentru RF, in loc de condul ala clasic de 100nF ceramic pot sa pun unul de 1uF MKS2 ? Adica sint potriviti astia pentru decuplari de frecventa inalta ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Ceramicii sint cei mai buni pentru asa ceva. Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 (editat) Poti pune multistrat sau daca vrei o solutie audiofila (dar nu vrei - ca asa zici mereu ), poti pune un Wima FKP la tensiune mare (constructie multistrat; format mare... si pret mare). Editat Septembrie 22, 2016 de shambala Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Pai si MKS2 nu sint tot multistrat ? ca mie mi se pare ca sint... Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Pt amplifurile audio ce nu lucreaza pina in domeniul megahertilor se pot folosi cu succes si MKT sau MKS dar fiind mult mai scumpi fata de un amarit de ceramic, care culmea merge chiar mai bine, nu prea se merita. Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 (editat) Mai am o dilema. Uitati-va la condul ala marcat de 10uF din schema. Pe cablaj, trasele alea 2 care vin din VAS la superdioda sint mai lungi nitel, ca pe schema. Unde o fi mai bine sa pun condul ala mai aproape de VAS (cum e acum) sau in partea cealalta langa superdioda ? Editat Septembrie 22, 2016 de Testikov Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Sub bobina de iesire cred ca-i cel mai potrivit loc. Scuze, glumeam, chiar crezi ca o sa conteze? Eu nu am reusit sa-l identific pe placa postata de tine. Este cumva SMD? Nici chiar de asta nu am reusit sa identific ..... Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 (editat) Nustiu... ziceam si eu... E in punctul rosu... si pot sa-l mut in cel albastru... Mie mai mult mi-ar place sa-l pun in VAS (albastru) Editat Septembrie 22, 2016 de Testikov Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Cred ca este chiar mai bine in locul albastru pt ca nu mai ai circulatie de curent alternativ prin firele de traverseaza traseiele de alimentare si zgomotul eventual captat de acolo va fi filtrat de condesator, dar poti sa-l pui pe placa in ambele locuri si vezi la teste cum se comporta mai bine. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 (editat) La joasa frecventa urechea nu este capabila de detecteze cum trebuie faza semnalului audio si deci nu trebuie sa ne batem prea tare capul cu asta.Ce spune @Victor probabil este corect dar se incadreaza cel mai bine la mofturile de audiofil pe care le au unii De la amplasarea incintelor în camera de audiție până la tratamentul acustic , forma și dimensiunile fizice ale acesteia ... contează absolut orice detaliu si culmea , totul tine de faza frecventelor joase ( pana la limita fizica a dimensiunilor camerei ) .Nu mai comentez amănunte legate de lanțul de înregistrare , procesare sau conservare a sunetului .Pe bune , asta nu e o glumă .Cred că trebuie ca începătorii si habarniștii să posteze doar la secțiunea dedicată lor ! Editat Septembrie 23, 2016 de Victor Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 (editat) Gata, am finalizat si cablajul. Urmeaza sa-l dau la fabrica... Din cate fac mai imi raman 4 bucati, daca mai doreste cineva. E 15 lei cablajul, 5 lei posta cu plata in cont. Dureaza 3 saptamani sa vina din China. Pot oferi si smd-urile. Cred ca n-are rost sa mai deschid group buy doar pt 4 bucati. Cablajul este proiectat special sa se potriveasca pe un radiator din asta: http://www.tme.eu/ro/details/rad-a5724_100/radiatoare/stonecold/ Editat Septembrie 24, 2016 de Testikov Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Si varianta 3D ! Link spre comentariu
UNIX Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Cu ce program ati realizat cablajul ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum