Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect de amplificator LOW-END

Blacksmith

Postări Recomandate

Asa ma gandesc sa fac...

Posted Image

Insa nu sint chiar sigur daca conzii aia 3 de sus nu ar trebui conectati in colectorul prefinalului de jos...

Editat de Testikov
Link spre comentariu

Din cate am inteles eu din documentul lui Validae, decuplarea se face la masa celui pe care il decuplezi.

D-asta am zis si de conzii de sus ca ar trebui conectati la masa prefinalilor si a vasului pt ca ei asta decupleaza...

Oricum, nu mai fac nimic, iar de azi ma las de electronica. Asta e, am fost invins de buclele de masa. Nu am cum sa mai fac electronica daca nu inteleg buclele de masa... Mie nu-mi place sa pun piesele pe cablaj la nimereala... Ori stiu EXACT ce e acolo ori nu mai fac nimic...

Pa !

Editat de Testikov
Link spre comentariu

Si care e problema sa faci un montaj arici si sa muti firele de masa ca in propunerile noastre. Tare mi-e ca nu apar diferente majore intre variante pt ca s-a eliminat principala bucla, cea data de consumul maxim (prin finali si difuzor).

Nu se renunta la un amplif pt atata lucru.

Posted Image

Link spre comentariu

Habar nu ai ce inseamna sa nu mai fii cel dinainte. Ieri am lasat cumparaturile la magazin, azi am uitat usa la lift neinchisa (prima data in 20 ani de cand locuiesc aici). Nu am mai lucrat nimic de 2 saptamani...

Asa ca pt mine paianjenul e un fel de arici. Mai pierdeam vremea pe la alimentatoare si amplificatoare dar in ultima vreme activitatea pe acolo este ca si la guvern/ presedentie.

Noroc cu bodega deghizata ca mai ma distrez cu prastii cu luneta si vesnicul razboi steril A3-B1.

Astept tineretul sa se miste mai cu talent, sant curios de rezultatele amplifului CFA pt care s-au inscris destui la cablaje.

Editat de Vizitator
9 puncte de penalizare pentru offtopic.
Link spre comentariu

Si eu mi-am comandat 4 (2 mie, 2 unui prieten) si am să văd ce iese. Are si potential mare de miniaturizare (SMD) si cu numai o pereche de finali duce la 60-80W în locul la STK-uri. Din păcate nu am distorsiometru sau analizor spectral pt măsurători suplimentare.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

pe cablajul meu condensatorii de pe alimentare merg pe acelasi traseu si cat mai gros, in rest, fiecare piesa legata la masa are propirul ei traseu separaat ... in felul asta am renuntat la rezistenta de 10R pt ca nu-si mai are rostul si am evitat si eventualele bucle de masa ... 

uite cateva exemple de cablare la amplificatoare mai "stralucite"

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Editat de Adrian_BBS
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări