Testikov Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 (editat) Asa ma gandesc sa fac... Insa nu sint chiar sigur daca conzii aia 3 de sus nu ar trebui conectati in colectorul prefinalului de jos... Editat August 21, 2016 de Testikov Link spre comentariu
maxente Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Eu as mai adauga si cei doi conzi din fata la steaua aia mare Link spre comentariu
Testikov Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 (editat) Din cate am inteles eu din documentul lui Validae, decuplarea se face la masa celui pe care il decuplezi. D-asta am zis si de conzii de sus ca ar trebui conectati la masa prefinalilor si a vasului pt ca ei asta decupleaza... Oricum, nu mai fac nimic, iar de azi ma las de electronica. Asta e, am fost invins de buclele de masa. Nu am cum sa mai fac electronica daca nu inteleg buclele de masa... Mie nu-mi place sa pun piesele pe cablaj la nimereala... Ori stiu EXACT ce e acolo ori nu mai fac nimic... Pa ! Editat August 21, 2016 de Testikov Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Si care e problema sa faci un montaj arici si sa muti firele de masa ca in propunerile noastre. Tare mi-e ca nu apar diferente majore intre variante pt ca s-a eliminat principala bucla, cea data de consumul maxim (prin finali si difuzor). Nu se renunta la un amplif pt atata lucru. Link spre comentariu
Testikov Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Chiar imi place varianta asta. Link spre comentariu
sesebe Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Arici? Eu stiam ca se numeste paianjen. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 (editat) Habar nu ai ce inseamna sa nu mai fii cel dinainte. Ieri am lasat cumparaturile la magazin, azi am uitat usa la lift neinchisa (prima data in 20 ani de cand locuiesc aici). Nu am mai lucrat nimic de 2 saptamani... Asa ca pt mine paianjenul e un fel de arici. Mai pierdeam vremea pe la alimentatoare si amplificatoare dar in ultima vreme activitatea pe acolo este ca si la guvern/ presedentie. Noroc cu bodega deghizata ca mai ma distrez cu prastii cu luneta si vesnicul razboi steril A3-B1. Astept tineretul sa se miste mai cu talent, sant curios de rezultatele amplifului CFA pt care s-au inscris destui la cablaje. Editat August 22, 2016 de Vizitator 9 puncte de penalizare pentru offtopic. Link spre comentariu
sesebe Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 (editat) Si eu mi-am comandat 4 (2 mie, 2 unui prieten) si am să văd ce iese. Are si potential mare de miniaturizare (SMD) si cu numai o pereche de finali duce la 60-80W în locul la STK-uri. Din păcate nu am distorsiometru sau analizor spectral pt măsurători suplimentare. Editat August 21, 2016 de sesebe Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 (editat) pe cablajul meu condensatorii de pe alimentare merg pe acelasi traseu si cat mai gros, in rest, fiecare piesa legata la masa are propirul ei traseu separaat ... in felul asta am renuntat la rezistenta de 10R pt ca nu-si mai are rostul si am evitat si eventualele bucle de masa ... uite cateva exemple de cablare la amplificatoare mai "stralucite" Editat August 21, 2016 de Adrian_BBS Link spre comentariu
Testikov Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Eu cred ca rezistenta de 10R se pune ca sa nu se creeze bucla de masa intre circuitele externe, nu pe cablaj... Link spre comentariu
Testikov Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Uite, despre asta vorbesc: Fara rezistenta aia se creaza o bucla de masa cand conectezi ambele canale... Link spre comentariu
flomar60 Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Intrebare-de ce , la proiectarea circuitului, nu intorci schema de jos cu planul de masa sus?...si nu mai ai nici o bucla de masa.... Link spre comentariu
Testikov Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Sint pe cablaje diferite. Oricum as intoarce tot se face bucla. Link spre comentariu
maxente Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Am taiat eu traseul prin care se inchidea bucla Masa de intrare nu trebuie unita de la ambele canale, se poate trage de la unul din etaje catre mufa de intrare Link spre comentariu
Testikov Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Ceea ce prezinti tu acolo e grav de tot ! Daca intrerupi masa de la unul din canale, el isi va lua masa prin masa de PUTERE, adica grav de tot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum