Testikov Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Cu asta: https://www.zofzpcb.com/ Link spre comentariu
UNIX Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Foarte misto. Si cablajul cu ce program l-ai desenat ? Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Pentru gerbere mi se pare mai realist asta: http://mayhewlabs.com/3dpcb Si mai usor de folosit, unde mai pui ca este si online, rapid si dragut Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 (editat) @ UNIX Adica ma exista cineva pe lumea asta care nu stie ca (virgula) cablajele se fac in Sprint Layout ? @ Marian L-am incercat si pe ala dar nu-mi arata silk-ul cum trebuie, imi baga tot felul de gunoaie. Si nu mi se par deloc realiste culorile... Editat Septembrie 25, 2016 de Testikov Link spre comentariu
UNIX Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Nu ma pricep la cablaje dar auzisem ca astea se fac cu Eagle ? Oricum ar fi l-ai desenat foarte frumos Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Eagle e de domeniul trecutului. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Nu sunt de acord, sunt multi cei care folosesc eagle, faptul ca are un topic dedicat pe forum dovedeste asta. Link spre comentariu
UNIX Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 In Sprint Layout se poate desena schema electrica si apoi sa o treci pe cablaj cu legaturile facute intre piese ? Eu am incercat sa ma joc cu Eagle si mi-a placut treaba asta, dar m-am inecat pe parcurs si m-am lasat pagubas Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Nustiu, eu nu fac altceva in Sprint decat sa desenez cablaje. Link spre comentariu
alex mm Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Sprint Layout 6.0 ,este un program, foarte intuitiv si simplu de invatat ...... eu personal il folosesc de prin anul 2007, si mi-am schimbat, de multe ori libraria ,de componente . Pentru un amator, nu e nevoie de un program , mai complex .De desenat scheme se poate folosi Splan 7.0 tot de la Abacom online de. scuze de off topic . Link spre comentariu
Testikov Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Gata si cablajele... Abia astept sa le plantez, dar, din pacate, tocmai peste 1 luna ajung la atelier... Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Unde-s facute cablajele?arata foarte bine Link spre comentariu
sk24bpo Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Cred ca la Electra Iasi. Cablajele arata excelent. Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Aia cam au preturile maricele. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Eagle e de domeniul trecutului. Vulpea cind nu ajunge la struguri spune ca-s acri. Asa si tu, nu stii sa-l folosesti la intreaga lui valoare si atunci nu-i bun. Am facut cablage foarte complexe in Eagle, cablaje la care am lucrat sute de ore. Singurele neajunsuri majore pe care le-am intimpinat eu cu Eagle au fost: lipsa sau nestiinta cum sa rutez BUS-uri de date simultan toate firele odata la exact aceeasi distanta si la fel lipsa sau nestiinta cum sa rutez linii de impedanta adaptata. In rest nu am gasit alte neajunsuri. Stiu ca exista subiect separat pt Eagle dar nu mai postez si acolo o intrebare si rugaminte: daca stie cineva cum se pot realiza cele doua tipuri de rutari amintite mai sus rog sa ma contacteze. Dudikoff au iesit super fain placile. Bravo! O intrebare totusi: ce faci cu atitea module de amplificatoare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum