Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema legare incuietoare dubla

homer

Postări Recomandate

Posted Image

Schema de mai sus reprezinta sistemul de incuietoare dubla pentru auto.

Ce vreau eu sa fac. Pentru ca sistemul meu e central locking si pentru a functiona senzorul ultrasonic interior la alarma trebuie double locking as vrea sa pacalesc un pic sistemul.

M-am gandit sa conectez din M67 pinul 1 cu pinul 5 si pinul 2 cu pinul 6 astfel incat atunci cand se inchide pe lock inchiderea centralizata sa comute si cea dubla.

Bun, daca merge o sa se schimbe si la motoras din pinul 8 in 9 traseul, asta mai departe am sa schimb eu firele.

Dilema mea e urmatoarea. Nu stiu ce e cu 7-le ala acolo Neutral.

Poate ma ajuta cineva si clarifica situatia.

Mersi !!!

LE: Ce e cu rosu e traseul cum este acuma in prezent.

Mi-a venit mie cred ca idea si pentru ca nu mai pot sterge postul, asta cred ca e explicatia.

Sistemul de double locking se poate dezactiva, caz in care sistemul muta pe 7 pe neutral pentru a nu mai actiona DL.

Editat de homer
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• homer

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Revin cu niste informatii.

Am probat ce am propus mai sus dar nu functioneaza pentru ca sistemul gandeste un pic alta treaba.

Procesul este de fapt din 2 parti dupa cum l-am inteles eu.

Primul este activata inchiderea centralizata pinul 1 fiind pus la masa si actionand motorul.

In caz ca se apasa din telecomanda din nou se realizeaza si inchiderea dubla prin punerea pinul 5 la masa si totodata prin comutarea motorasului pe 9.

S-ar putea face vreo schema electrica ca atunci cand e pus pinul 5 din motoras la masa sa se comute de pe 8 pe 9 ?

Oare merge cu releu cu 5 pini ?

Sa vad voltajul ce ajunge in 5 (pentru dimensionare) si sa pun releul sa comute in partea de motoras ?

Editat de homer
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări