Faby22 Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 Salut! am un amplificator t-amp e800 si vreau sa imi fac niste boxe de 350w rms in 8r cu spl 1w/1m 100db , ce este mai bine sa imi fac eu singur boxele (in 2cai) sau sa cumpar gata facute ceva ff ieftin si sa le schimb difuzoarele si driverele de inalte ? Link spre comentariu
Shambala Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 (editat) Boxele bine facute nu-s ff ieftine (si reciproc, cele f f ieftine arareori sunt bine facute). Schimbarea difuzoarelor nu se face dorelian ci exclusiv dupa verificarea potrivirii wooferului cu volumul cutiei si eventual modificarea acordajului. Boxele f f ieftine au filtre ff sumare sau prost facute care aproape intotdeauna trebuiesc modificate sau inlocuite pt obtinerea unui sunet cat de cat bun. Boxele f f ieftine au adesea difuzoarele arse sau [prost] reparate. Fa-ti socotelile tinand cont de toate acestea. Editat Aprilie 7, 2016 de shambala Link spre comentariu
Faby22 Postat Aprilie 7, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2016 de filtru nu imi fac probleme ca am filtru activ.. ma referam daca merita sa fac 2 sateliti cu difuzoare fane sovergen sau sa cumpar 2 incinte rh sound si sa schimb difurile Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 Da, ie bune sovergen. Pune si tu aici niste poze cu ele, sa le masuram sa-ti zicem ce ai de facut. Link spre comentariu
Faby22 Postat Aprilie 7, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2016 cam asa arata boxele pe care vreau sa le iau si sa bag difuri fane sovergen, ce parere aveti merita sa le iau sa sa fac incintele eu ? Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 (editat) Eu sunt pentru. Merita bagat sovergenurile de 15 in ele. Doar sa le tai nitel subsonic sa nu denatureze unda sinusala pe melodii grele. Editat Aprilie 7, 2016 de Predator Link spre comentariu
Dominicue Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 Eu sunt pentru. Merita bagat sovergenurile de 15 in ele. Doar sa le tai nitel subsonic sa nu denatureze unda sinus pe melodii grele. Si cum ti-ai dat seama de asta doar uitandu-te la o poza ?? Esti cumva mama omida ???? in materie de incinte acustice ???? :rade: Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 Am ureche muzicala si ochiul format A4. E cum zic eu, o sa dea bine pe ambele alternante. Nu stiu exact ce tuiitar ii pui, ca e posibil sa ai nevoie filtrare si peste 20KHz. Link spre comentariu
Faby22 Postat Aprilie 8, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2016 la driver ma gandeam sa pun mag m112 sau jbl selenium d220ti sau ceva rcf Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 La nivelul ala , merge si cu piezo . Link spre comentariu
Faby22 Postat Aprilie 8, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2016 difuzorul este fane sovergen 15-600lf cu mag m112 cum ar suna? Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Pe jazz sau muzica electronica? Link spre comentariu
Faby22 Postat Aprilie 8, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2016 hip-hop, rap, orice gen inafara de manele Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Stai sa bag niste CD-uri, fac o auditie si-ti spun. Dar mai pe seara. Link spre comentariu
Stoica Nicolae Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 (editat) Nu o sa ai mare diferenta.. fane acum este facut in china.. Acel difuzor nu o sa duca 600W RMS spun eu. Inainte fane facea difuzoare de o calitate foarte foarte buna. Am un difuzor fane de 12 inch, 102.2 dB , 150W RMS, 300W MAX, 8.5 Kg, bobina de 3 inch, banda de frecvente 70-6.5 KHz si sasiu de aluminiu . A stat vreo 15 ani de pomana in praf si frig ... l-am pus intr-o cutie impreuna cu un piezo si suna demential. Acel difuzor specificat de tine mai sus are un sasiu de tabla si la o bobina de 3 inch nu prea poti depasi 350-400W ! Depinde si de norocul tau. Incercarea moarte n-are. Mai bine pui eminence delta 15 8 ohm de la soundcreation made in SUA, nu cum gasesti la thoman china ... Am luat eu de la soundcreation si este un difuzor cu medii foarte consistente dar si cu bass mai mult decat multumitor. Editat Aprilie 8, 2016 de Stoica Nicolae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum