Vizitator alex_paval Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 Unde se aude cel mai bine bass-ul in ce loc al camerei de 2 metri inaltime si 6 metri lungime???TOcmai mi-am facut recent o incinta mare cu un dif de 60W si afara se aude bassu beton iar in camera nu prea....astept propuneri Link spre comentariu
cipa_maria Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 muta-l si tu prin camera si vezi daca ii gasesti un loc.... la mine a mers la colt... pedepsit saracu' :weedman: Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 cum a zic cipa_maria, dar lipit de perete. Ceva de genu : http://i13.tinypic.com/2qxx3kw.jpg io am incercat in mai multe pozitii si asa se auzea cel mai bine :partyman: Link spre comentariu
one Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Da, de obicei daca plasezi incinta in colt se aude mai bine basul. Link spre comentariu
radue Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Incinta se plaseza cel mai bine in colt, asta daca vrei sa auzi mai tare basul ( are un gain de 9 dB in colt ), dar problema este ca basul va suna mai bubuit fata de cum era inainte. Totusi, in camerele mici nu ai unde sa le pui altundeva... Link spre comentariu
indrei Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 pitbull_dog ... incearca sa il pui intr-un colt al camerei .. da cu difuzoru catre perete ... vezi ce se intampla la mine s-a simtit diferenta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum