Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect telefunken t32tx970dlp

ionutz1985

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz1985

11

• FLORIN IORDACHE

6

• Sorin Schiriac

5

• iuliantv

4

19 b MB82(0M)

Daca dvs ziceti ca asa scrie,asa o fi,eu nu va contrazic,dar eu unul nu am gasit mai nimic pe google despre acest cod 19 b MB82(0M) dat de dvs.... :tryre

Undeva ati facut o mica greseala,va rog sa mai verificati inca odata codul....!

Link spre comentariu
luati un stick formatati fat32 puneti  upgrade loader  direct pe stick nu in foldere sau arhiva,scoateti tv ul din priza conectati usb ul apasati tasta ok de pe telecomanda  tineti tasta ok apasata si bagati tv ul in priza ,ledul frontal va sta aprins 2-3 secunde dupa care va licari rapid,atunci va trebui sa eliberati tasta ok si sa asteptati sa se termine resoftarea dupa care se va restarta singur si va aparea meniul de prima instalare,daca nici asa nu vrea  incercati din nou,,success
Link spre comentariu

dezarhivezi arhiva care ai  descarcato,copiezi upgrade loader pe un styck care in prealabil lai formatat in FAT32.

introduci styckul in usb tv(tv scos din priza) apesi pe tlc tasta ok si tii apasata,introduci tv in priza.

cand ledul la styck clipeste cu o frecventa mai mare,dai drunul la tasta ok si astepti pana tv restarteaza.

gata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări