Vizitator cristache oprescu Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Buna seara am si eu o problema cu un Whirlpool awo d1100 ami da eroare F23 am controlat presostatu furtunasu sa nu fie anfundat am controlat legaturile cu motoru cu placa totul ok Am masurat resistenta ami da 27 ohmi am controlat sa nu dea la masa este totu ok Cine ma poate ajuta? Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Sigur este eroare F23? Cum se manifesta? Ce leduri semnalizeaza avaria? Link spre comentariu
Vizitator cristache oprescu Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 sant aprinse 5 leduri 1 3 4 5 si unu rosu cu cheia Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Ar fi eroare F23 . Camera de unde pleaca furtunul presostatului (acea piesa din plastic care este prinsa pe cuva) ati verificat-o? De obicei acolo se aduna depuneri de tot felul . Dati fata masinii jos ca sa aveti acces usor. Daca si acolo este in regula si rezistenta este buna (masurata fata de masa pe scala de 200mega) , faceti programul test al masinii . Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Scoate furtunu' din muștiucul presostatului cu 3 situații,pune gura pe furtunete,trage aer în piept și suflă cu putere Link spre comentariu
Vizitator cristache oprescu Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 presostatu l-am verificat si in tub am suflat se aude apa Link spre comentariu
crmn1 Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 sunt aprinse leduri ? sau clipesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum