gabypyly Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Buna seara. Ma poate ajuta cineva cu un datasheet al componentei din titlu , sau cu un inlocuitor al acesteia deoarece nu am gasit nimic dupa cum este marcat ? Va multumesc. Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Poze cu componenta și dimensiunile . Același cod poate să apară la mai multe componente . Link spre comentariu
gabypyly Postat Aprilie 5, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Dimensiuni aproximative 4,5 mm x 3.5 mm. Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 (editat) E ca la Radio Erevan ... Nu era mașină ci bicicletă și nu i s-a dat , i -a furat ! Deci nu e circuit integrat ci MOSFET dublu și codul nu e PG3AB ci 4542 . Componenta e Si4542DY MOSFET dublu canal N . https://www.fairchildsemi.com/datasheets/SI/SI4542DY.pdf PS Fără supărare , când nu știți , nu mai presupuneți . Postați toate informațiile pe care le aveți ca să puteți fi ajutați . Editat Aprilie 5, 2016 de UDAR Link spre comentariu
gabypyly Postat Aprilie 5, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Multumesc. Ce bine ca mai sunt persoane care stiu mai multe. Am cautat toata ziua dupa celalalt cod. E greu cu electronica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum