Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAMSUNG LE20S51BP

berluscony

Postări Recomandate

Salutare tuturor am un asfel de tv  cu urmatoarea problema , se aprinde se vede imaginea  2 secunde si se stinge neoanele sunetu ramine daca ma uit cu lumina separata se vede imaginea am testat fiecare lampa cu invertor separat si e ok se vede imaginea am scgimbat si condensatorii si polarizati si cei de 10 pic am pus de 22pic la 3kv ma puteti ajuta multumesc post-216365-0-80551400-1459875823_thumb.jpgpost-216365-0-75987700-1459875896_thumb.jpgpost-216365-0-78348600-1459875930_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• berluscony

6

• iod2

3

• Sorin Schiriac

2

• nostrom

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

S-ar putea sa  ai neoanele obosite , consum marit , si intra controlerul in protectie . 

Anuleaza protectia Ic-ului din invertor , sa te lamuresti  , Ce Ic ai acolo ??

Link spre comentariu

Probeaza asa . post-175594-0-22733500-1459878974_thumb.jpg

monitor.net.ru

Nu prea se duc trafurile alea , dar cine stie .

Tv-ul e batran , cred totusi ca-s neoanele obosite .

Verifica inainte de a anula protectia  starea trafurilor , tranzistorelor mosfet , sigurante , si ce mai ai pe acolo .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Daca fiecare lampa sa aprins cu invertorul universal inseamna ca mai au un gram de viata-n ele 

si prin anularea protectiei ar trebui sa mearga . 

am incercat dar nu am avut nici un rezultat 

am verificat lampile cu un invertor universal si se aprind 

Greu de inteles e cum ai reusit in 4 -5 minute sa anulezi protectia ,daca ai incercat

prin metoda ce am pus-o mai sus .

Ai avut semireglabilul de 10k , dioda ,pe masa de lucru , ai reglat tensiune si ai si scris aici   ??? 

Mai incearca varianta din linkul de mai jos , daca nu merge du-l la service . :95

http://www.academia.edu/9666384/C%C3%B3mo_Inhabilitar_La_Protecci%C3%B3n_En_Circuitos_Inversores_De_TV_s_y_Monitores_LCD_IC_-Circuitos_Integrados_AT1741_Remove_Protection

Ce consum asa mare poti  sa ai in protect mode ???

Link spre comentariu

ca sa probeezi doua lampi trebuie sa desfaci ecranul sau sa incepi a masura curentul pe lampi,asta inseamna reparatii profesionale?

pai sunt metode mult mai simple si nici macar nu-ti trebuie aparat de masura sa vezi ce este defect la un tv sau monitor de 20inch

ati trebuie doar o lampa buna intre 15 si 24 inch.

Editat de Sorin Schiriac
Link spre comentariu

Santinelă și patrulă,arma jos mâna pe lampă :rade:Cică dacă se alimentează la 12V "ia curent mic" :rade: ce inepție....Ia o lampă bună,și plimbă-te cu ea pe la fiecare mufă ;pe rând :96 .

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

asa domnu andrei  corect.  trebuie masurati curenti mici si mari desfacem ecranul sa ne uitam la lampi,ce sa vedem?

pana afla omul ce are nu mai are ce repara,este foarte simplu de aflat defectul,de reparat dupa aceea este alta treaba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări