soulraven Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 Am fauct rost de o temporizare de se monta pe autoturismele ARO, numai ca nu stiu sa o montez pe o Dacia 1300, ma puteti ajuta? am atasat mai jos niste fotografii poae ati folosit si aveti idei... Link spre comentariu
florin.bulau Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 Din poza vad ca e cu tiristor. La Nova e aplicata aceeasi solutie; am vazut la cineva jucaria dar nu am avut posibilitatea sa fac reverse engineering. Poate cand se mai incalzeste imi bag trompa in a mea...(Si ce-am mai cautat releul de temporizare pe sub bord....cand colo e incorporat in amsamblul motor-reductor-cama.)Bafta! Link spre comentariu
soulraven Postat Martie 29, 2007 Autor Partajează Postat Martie 29, 2007 daca ai reusi sa imi explici si mie cum sa il conectez ar fii un adevarat :supz: :partyman: Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 poate seamana cu schema de la http://www.niqro.lx.ro/temporizare.htm Link spre comentariu
soulraven Postat Aprilie 2, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2007 sincer, eu nu am gasit vre-o potrivire....dar asta nu insemna ca nu exista....poate ca asta este diagrama de conectare.....am sa mai uit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum