Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa fac 2 boxe

Solim

Postări Recomandate

Am 2 difuri SAL SRP 1315 pe 8 omi si chiar nu am ce face cu ele.M-am gandit sa fac o pereche de boxe pe 2 cai,si sa cumpar un amplif cat sa le duca(are cineva?),nu mai mare, si sa le fac cadou prietenei mele,ca ea are un 2.1,dar subwooferul de la el e cat palma mea,cu el sau fara el tot asa se aude :smt003 :smt003 Mai mult bas am eu la laptop :supz:

Daca aveti un proiect sa fac cutiile va rog si filtrele... :yawinkle: P.S.

Thanks!

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

4

• adircf

2

• adi_0106

1

• Kenwood_DJ

1

Top autori în acest subiect

Le poti folosii si alea 2 cu niste tweetere...crede-ma. Aseara am fost la un chef unde avea Eminece Alfa 8 si pht 405. Mai josnica combinatie nu exista. Cred ca pe prietenata o deranjeaza volumele peste 100 Db daca zici ca numai in camera o sa asculte.un link de hi5 sa bagam un comment ai? :weedman:

Link spre comentariu

Pai asa le si folosesc cu niste tweetere,adica pe 2 cai.Dar ce treaba au astea cu eminence-urile alea,ca doar is sal.Mah nu le am cu hi5 ala.lasa-te adi, pastreazati commentu for you! :smt003 :smt003 :smt071 :smt018 :smt039 :bananaparty:

Link spre comentariu

of of of ce face femeile astea din oameni :crazy:

Solim vezi ca prea multa atentie strica ..... se invata cu narav si pretentiile tot cresc

si ca sa fiu si putin on-topic - ai mai jos parametrii TS ai difului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări