Solim Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 Am 2 difuri SAL SRP 1315 pe 8 omi si chiar nu am ce face cu ele.M-am gandit sa fac o pereche de boxe pe 2 cai,si sa cumpar un amplif cat sa le duca(are cineva?),nu mai mare, si sa le fac cadou prietenei mele,ca ea are un 2.1,dar subwooferul de la el e cat palma mea,cu el sau fara el tot asa se aude :smt003 :smt003 Mai mult bas am eu la laptop :supz: Daca aveti un proiect sa fac cutiile va rog si filtrele... :yawinkle: P.S. Thanks! Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 trebuie parametrii difului :| daca faci rost de ei, iti simulez eu o incinta daca vrei. Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 Uite niste date de la producator: http://www.sal.hu/cikkccs/cikkdokumentu ... _03_01.pdf In proiectul lor ei il folosesc ca dif. de medii,nu stiu cum ar' suna pe post de bas. Uite proiectul lor: Link spre comentariu
adircf Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 @SIG Inainte sa ii dai proiectul trebuia sa ii zici ca il dai numai daca ne arata viitorul client de la boxe :weedman: :weedman: Link spre comentariu
Solim Postat Martie 25, 2007 Autor Partajează Postat Martie 25, 2007 pai ar suna bine ca mid bass?ca daca o sa-l pun numai pe bass,nu o sa scoata cine stie ce bas.mai bine sa dea si medii. :yawinkle: Link spre comentariu
adircf Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 Le poti folosii si alea 2 cu niste tweetere...crede-ma. Aseara am fost la un chef unde avea Eminece Alfa 8 si pht 405. Mai josnica combinatie nu exista. Cred ca pe prietenata o deranjeaza volumele peste 100 Db daca zici ca numai in camera o sa asculte.un link de hi5 sa bagam un comment ai? :weedman: Link spre comentariu
Solim Postat Martie 25, 2007 Autor Partajează Postat Martie 25, 2007 Pai asa le si folosesc cu niste tweetere,adica pe 2 cai.Dar ce treaba au astea cu eminence-urile alea,ca doar is sal.Mah nu le am cu hi5 ala.lasa-te adi, pastreazati commentu for you! :smt003 :smt003 :smt071 :smt018 :smt039 :bananaparty: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 of of of ce face femeile astea din oameni :crazy: Solim vezi ca prea multa atentie strica ..... se invata cu narav si pretentiile tot cresc si ca sa fiu si putin on-topic - ai mai jos parametrii TS ai difului Link spre comentariu
Solim Postat Martie 26, 2007 Autor Partajează Postat Martie 26, 2007 Ce filtru sa fac pentru bas?imi spuneti?nam mai faut niciodata un filtru... :smt005 :smt003 ,dar o sa ma descurc :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum