ARICIU2009 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Salut.Am un convertizor de frecventa cu igbturi skiip lq care a fost dus unul.L-am schimbat si intra in alarma.As purea sa fac o punte trifazata cu igturi normale simullind pe cele originale.Stiu ca convertizorul face o testare a igturilor dar tot ce imi pot da seama este acela ca verifica zic eu rezistenta g-e a tz skiip.Mi-ar fi util un pdf pentru ibt ul skiip.Convertizorul este Vacon.Postez si poza cu modulul igbt http://imgur.com/Mob4lrb Link spre comentariu
amudsen Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 De acestea ? Da' ce scumpe sunt........ Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Da sunt.De aceea te gindesti de doua ori sa faci comanda.Daca le iei din China ajungi mai ieftin Link spre comentariu
amudsen Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Pai ai acolo in link documentatie, intradevar e mai usor de schimbat un bloc de 6 igbt-uri, dar la pretul ala, numai sase sunt norocoase . Dintr-un foc, evident. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum