Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Goldstar CKT-2190 intra in protectie

vikingul38

Postări Recomandate

Am intrat in posesia unui TV Goldstar ckt - 2190 defect...

La o inspectare mai amanuntita (nu sunt chiar un electronist profesionist - dar am cele necesare si un bagaj mic de cunostiinte) am gasit un condensator de 100 micro la 180 v ,pe undeva prin sursa , langa un releu, deslipit - adica era prins doar intr-un terminal.....

La culplarea intrerupatorului ledul rosu se stinge , incerca sa ,,plecem,, tubul - insa intra in protectie (se cupleaza acel releu de langa condensator)

Mai mult nu gasesc nici schema........

are si o serie pe sasiu 111-F30A-7...

Ce sa fie...ce sa fie.....???/!!!!

Apropo mai am un Goldstar de prin 1994 la care s-a dus tubul (s-a restrans rastrul )...s-ar potrivi oare acel sasiu?????(ceea ce nu cred)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikingul38

4

• Florinel TV

3

• BUGHIU

2

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Sasiu PC04A!! 

Schema aici : http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/3460/Goldstar_PC04a.html

Mai trebuie schimbati TOTI electrolitici din primar/secundar sursa si de pe recuperate linii....

P.S.-Faptul ca s-a restrans rastrul (orizontal sau vertical) NU inseamna ca s-a dus tubul!! Eventual bobina de deflexie si la ala sau ...sursa....trafo linii... cadrele...etc!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Trafo linii, eu asta am avut la unul, asta după ce în prealabil am schimbat o găleată de condensatori în el. Scoate pipa de înaltă şi vezi dacă mai intră în protecţie, dacă se stabilizează sursa şi nu mai păcăne releul, clar traful.

Link spre comentariu

Trafo linii, eu asta am avut la unul, asta după ce în prealabil am schimbat o găleată de condensatori în el. Scoate pipa de înaltă şi vezi dacă mai intră în protecţie, dacă se stabilizează sursa şi nu mai păcăne releul, clar traful.

daca are scurt intern , sa crezi tu ca ajuta

pina la traf trebuiesc niste masuratori , verificata sursa , schimbati condensatorii si apoi mai vezi

Editat de naetv
Link spre comentariu

Este foarte greu cind nu esti de meserie depanator  :reytre

Stiu asta...imi este mila sa-l arunc......cand eram mic aveam alb negru..

Nu pot descarca schema...puteti sa mi-o trimiteti in privat in alt format...?????Ms

Link spre comentariu

Nu pot descarca schema...puteti sa mi-o trimiteti in privat in alt format...?????Ms

O puteti descarca,dar fiti atent ca sant mai multe parti!!! Trebuie descarcate TOATE apoi deschisa schema!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări