znecula Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Salutare tuturor! Ma chinui de 2 zile sa configurez portul paralel pentru a pune in functiune o masa de taiere cu plasma. Daca fac setarile pentru freza merge fara probleme. Cand trec in modulul plasma, logic e functioneze cu aceleasi setari. Ei bine nu merge sub nici o forma. Am incercat o multime de combinatii. Adica am gasit pinii de step la portul paralel si apoi am tot incercat combinatii pentru pinii dir. Numai pe Y merge corect. Pe X si Z am pinii de step dar nu pot gasi pinii dir. A mai intilnit cineva problema asta? Mentionez ca am incercat cu 3 calculatoare si se manifesta identic. Deci nu LPT-ul e problema. Stima. Link spre comentariu
znecula Postat Aprilie 5, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2016 (editat) up...................... Editat Aprilie 5, 2016 de znecula Link spre comentariu
florianmro Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Posteaza si pe "cnczone" poate se gaseste cineva acolo sa te ajute . Link spre comentariu
znecula Postat Aprilie 11, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Multumesc florianmro! Am reusit cumva sa rezolv problema asta. Se pare ca Mach3 are ceva probleme cu modulul plasma. Acum trebuie sa rezolv problema thc-ului. Stima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum