Challanger Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Mi-am facut filtre ptr combinatia hp cu pst de la psc-audio,numai ca exista o problema:cel de la psc-audio l-a contrazis pe Nexus cu filtrele,adica Nexus a recomandat filtre cu taiere la 3k5,atenuare 5db iar cel de la psc-audio mi-a facut la 45k taiere,atenuare 5db.a mai zis ca la combinatia asta nu o sa am medii din cauza la pst("pst se foloseste ptr incinte pe 3 cai"). Momentan nu le-am montat si nu am ce sa comentez,o sa revin cu mesaj mai tarziu. Cred ca toata treaba asta cu forumul este o vrajela:se recomanda numai difuzore de la p.audio si nu ma deranjeaza asta dar cred ca toate sunt made in China ,dupa ce am cerut pareri de la niste profesionisti.asta e.o alta problema e ca am comandat in urma cu 2,3 luni 2 pst-uri de la nexus si nici in ziua de azi nu am primit actele la ele(factura,garantie).am dat telefon, i-am reamintit si degeaba.sa inteleg ca am luat tzeapa? M-am lamurit si cu http://www.elforum.info. Am auzit multe lucruri nasoale Sper sa ma ajutati cu niste sfaturi despre filtre (daca e bine sau nu)si puteti sa imi stergeti contul multumesc ptr tot :smt039 Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 challanger, multe firme isi ansambleaza difuzoarele in china, tailanda .... pentru ca atat materialele de constructie cat si forta de munca sunt ieftine.eu nu sunt PRO Paudio sau alte difuzoare, eu sunt PRO difuzoare bune, calitative care isi fac treaba si care isi merita banii. Undeva sunt ceva poze psotate de DNAcu fabrica unde se produc Paudio. Daca vezi pozele, o sa vezi ca nu se lucreaza cu ciocanul si cu dalta ci au o tehnologie destul de avansata. nu cred ca trebuie sa marginalizam difuzoarele fabricate in tarile cu forta de munca ieftina, atata timp cat ele isi fac treaba si te satisfac. eu de 2 ani de zile lucrez cu Paudio si sincer, si-au facut treaba de minune,nu ma plang.Desigur nu este singura firma de difuzoare si nimeni nu idolizeaza si ridica in slavi Paudio, nici nexus, nici DNA. fiecare difuzor cu aplicatia lui. un exemplu : Hp15w (cel mai popular,cel mai "atacat" de toti , cel mai "dezbatut" difuzor. Daca tu gasesti la pretul care il are ( ~1,6 mil) altul mai bun( nu la bas sau la medii- ci per ansamblu) atunci intr-adevar Pa nu are cel mai bun raport pret/calitate. pana si un difuzor pocnitoare ca si cel de la SAL de 15" costa ~1,9 milioane ( cel putin egal cu al hp-ului) si care, calitativ vorbind nu se ridica la valoarea hp-ului. REPET : nu sunt fan inrait Paudio si nu tin cu cei care vand astfel de difuzoare, NU LE IDOLIZEZ, dar dupa mine au un raport pret/calitate foarte bun. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Mi-am facut filtre ptr combinatia hp cu pst de la psc-audio,numai ca exista o problema:cel de la psc-audio l-a contrazis pe Nexus cu filtrele,adica Nexus a recomandat filtre cu taiere la 3k5,atenuare 5db iar cel de la psc-audio mi-a facut la 45k taiere,atenuare 5db.a mai zis ca la combinatia asta nu o sa am medii din cauza la pst("pst se foloseste ptr incinte pe 3 cai"). imi mentin recomandarea acel punct de crossover a fost recomandat si de catre DNA (importatorul P-audio in Romania) dupa teste reale Momentan nu le-am montat si nu am ce sa comentez,o sa revin cu mesaj mai tarziu. Cred ca toata treaba asta cu forumul este o vrajela:se recomanda numai difuzore de la p.audio si nu ma deranjeaza asta dar cred ca toate sunt made in China ,dupa ce am cerut pareri de la niste profesionisti. Mda... adevarati profesionisti... nici macar nu s-au obosit sa verifice site-ul http://www.paacoustic.com (site-ul producatorului) unde ar fi vazut clar ca sunt fabricate in Thailanda intr-una din cele mai avansate fabrici in acest moment! asta e.o alta problema e ca am comandat in urma cu 2,3 luni 2 pst-uri de la nexus si nici in ziua de azi nu am primit actele la ele(factura,garantie).am dat telefon, i-am reamintit si degeaba.sa inteleg ca am luat tzeapa? cum adica ai luat tzeapa? ai primit cumva bolovani in colet, sau erau sparte pst-urile ca eu nu prea inteleg... factura se trimite prin Posta romana dupa confirmarea ridicarii coletelor regula asta a fost impusa dupa ce un drag client a sustras din colet factura pentru marfa (probabil in complicitate cu cei de la curierat) si apoi a refuzat coletul, care binenteles ca s-a intors inapoi. Nu sunt responsabil pentru faptul ca posta romana nu livreaza plicurile recomandate asa cum este obligatoriu. in privinta garantiei, cred ca ti-am confirmat de cel putin 2 ori la tel si pe Mesaj privat ca este valabila, deoarece toate trimiterile sunt inregistrate la noi. M-am lamurit si cu http://www.elforum.info. Am auzit multe lucruri nasoale Sper sa ma ajutati cu niste sfaturi despre filtre (daca e bine sau nu)si puteti sa imi stergeti contul multumesc ptr tot :smt039 Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Challanger nu ramane decit sa faci proba cu filtrele tale de 4k5 si daca nu-ti va place sigur vei sti cine are dreptate. Nu inteleg de ce deschizi un topic in care iti exprimi indoiala in legatura cu un anumit lucru daca ai posibilitatea sa testezi acel lucru. Testeaza si apoi scrie, nu este mai corect asa? Este cunoscuta chestia ca gusturile omului nu se discuta si s-ar putea sa iti placa poate cum se aude cu filtrele de 4k5 dar de partea cealata atarna experienta a doi constructori de boxe care nu si-au facut boxe pentru ei ci pentru alte persoane si daca au recomandat acest lucru este clar ca in spatele opiniei lor se afla gusturile mai multor persoane. Oricum tu poti sa faci testul si este bine sa revii cu detalii. Link spre comentariu
adircf Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 Cred ca toata treaba asta cu forumul este o vrajela:se recomanda numai difuzore de la p.audio si nu ma deranjeazaPai cine te-a pus sa iti cumperi Paudio ? Normal ca pe un forum unde se vinde Paudio o sa ti se recomande P.Audio si de vanzatori si de clientii multumiti :smt006 :smt006 :smt006 . Daca era un forum la alta firma..., ti se recomanda sa cumperi difuri de la ei... iti recomanda atat vanzatorul cat si clientii mutumiti. Intelegi ?Daca cautai bine gaseai urmatoarele firme in Romania.18 Sound, Precision Devices, M.A.G. , R.C.F. , Beyma, Celestion, Bluetech, Eminence , Peavey si mai sunt cateva pe care nu le tin minte. Link spre comentariu
Challanger Postat Martie 29, 2007 Autor Partajează Postat Martie 29, 2007 ok.Am inteles si imi retrag cuvintele.probabil ca eram putin cam nervos ca nu am primit factura dar acum am inteles.nu ionteleg faptul de ce sunt pareri impartite,fiecare cu stilul lui de constructie.nu exista un standard la toate astea?Baiatul de la psc-audio mi-a mentionat ca nu o sa am medii la combinatia asta si avut dreptate (asta fiind dupa ce am montat filtrele).nu am zis ca nu sunt multumit de ele,nici nu fac comparatie cu ce am avut dar.......nu stiu aveam o senzatie ca nu toata lumea de pe forum recomanda intotdeauna ce e bine.vroiam sa aud si ce dezavantaje am la aceste difuzoare nu numai de lauda.Am avut intrebari la care nu am primit raspuns si asa am tras niste concluzii care totusi nu au fost favorabile.Sincer imi retrag cuvintele si sper sa nu fie lumea suparata Link spre comentariu
radue Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 ok.Am inteles si imi retrag cuvintele.probabil ca eram putin cam nervos ca nu am primit factura dar acum am inteles.nu ionteleg faptul de ce sunt pareri impartite,fiecare cu stilul lui de constructie.nu exista un standard la toate astea?Baiatul de la psc-audio mi-a mentionat ca nu o sa am medii la combinatia asta si avut dreptate (asta fiind dupa ce am montat filtrele).nu am zis ca nu sunt multumit de ele,nici nu fac comparatie cu ce am avut dar.......nu stiu aveam o senzatie ca nu toata lumea de pe forum recomanda intotdeauna ce e bine.vroiam sa aud si ce dezavantaje am la aceste difuzoare nu numai de lauda.Am avut intrebari la care nu am primit raspuns si asa am tras niste concluzii care totusi nu au fost favorabile.Sincer imi retrag cuvintele si sper sa nu fie lumea suparataTrebuie sa intelegi un lucru: parerile sunt subiective. Deci toti recomanda ceea ce cred ei ca e mai bun ( asta daca asa si fac, si nu recomanda din anumite cauze lucrui care cred ca nu sunt bune ) pt ca aia cred ei. Daca mie imi palce sunetul fara medii ascult fara medii si recomand tuturor sa asculte asa nu inseamna ca le si place. Sper ca intelegi :yawinkle: Link spre comentariu
Challanger Postat Martie 31, 2007 Autor Partajează Postat Martie 31, 2007 Inteleg.Oricum chiar daca filtrele sunt taiate la 4k5 sunt multumit de cum se aude (si fara prea multe medii).ma bucur ca am clarificat si cu asta,sunt si eu in sfarsit cu inima impacata.O sa mai revin la sectia amplificatoare.vreau un amplif ptr hp-uri dar asta la momentu potrivit (momentan nu am buget).multumesc si o zi buna la toata lumea si sarbatori fericite. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 Challangernu s-a suparat nimenidiferentele dintre filtrele recomandate apar pt ca nu toti percepem sunetul la feltine de experienta si de gusturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum