Radiotelegrafist Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Va salut stimati colegi, m-am gandit sa postez aici problema pe care o am si anume:am instalat windows xp sp3 la o placa de baza ASRock P4VM800 a unui PC si nu gasesc driverele:placa video si sunet,va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in a rezolva aceasta problema,va multumesc anticipat. placa de baza este aceasta. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Descarci driverele în funcție de sistemul de operare de aici: http://www.asrock.com/MB/VIA/P4VM800/index.asp?cat=Download Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 3, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Descarci driverele în funcție de sistemul de operare de aici: http://www.asrock.com/MB/VIA/P4VM800/index.asp?cat=Download Domn validae,am incercat cu driverele de pe acel site inainte sa deschid acest topic si nu merge. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Ar trebui să meargă, fiind drivere luate direct de la producător. Nu-ți merge nici sunetul măcar ? Vezi că eu am ,,zăpăcit,, o placă de sunet onboard doar dând cu aspiratorul prin PC....nu voia să meargă deloc după aia.Am pus o placă de sunet într-un slot de expansiune și a mers un timp cu aia, după care brusc nu mai aveam sunet nici cu placa separată.Ca să vezi, își revenise placa onboard a PC-ului.... Ai verificat să fie mufa de ieșire audio în regulă? Verifică și bateria de BIOS și eventual fă-i un Clear CMOS, am mai văzut și astfel de fenomene, mai ales la plăci vechi... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Unele drivere....mai fac ceva probleme pe sp3...adica nu intotdeauna le ia ( le inchide) .....cred ca drivere sunt facute pentru wind....xp sp2 pentru ca placa pe care o aveti e destul de vechiuta.... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 3, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Unele drivere....mai fac ceva probleme pe sp3...adica nu intotdeauna le ia ( le inchide) .....cred ca drivere sunt facute pentru wind....xp sp2 pentru ca placa pe care o aveti e destul de vechiuta.... cel putin macar sunetul daca l-as putea instala,va rog Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Încearcă un Windows SP1 sau 2 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 cel putin macar sunetul daca l-as putea instala,va rog Intrati cu mine pe yahoo messenger si o sa va ajut eu...Adresa mea o gasit pe profilul meu pe acest forum...adica dati pe numele meu,iar in partea de jos a pagini o sa gasiti adresa mea. Încearcă un Windows SP1 sau 2 Da e usor de a incerca,dar numai daca are asa ceva... Link spre comentariu
Kuki Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Ati instalat prima data Via 4 in 1 ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Problema rezolvata,va multumesc tuturor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum