Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Drivere placă de bază ASRock P4VM800

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Va salut stimati colegi, m-am gandit sa postez aici problema pe care o am si anume:am instalat windows xp sp3 la o placa de baza ASRock P4VM800 a unui PC si nu gasesc driverele:placa video si sunet,va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in a rezolva aceasta problema,va multumesc anticipat.

placa de baza este aceasta.Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

4

• validae

3

• FLORIN IORDACHE

2

• Kuki

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ar trebui să meargă, fiind drivere luate direct de la producător. Nu-ți merge nici sunetul măcar ?  Vezi că eu am ,,zăpăcit,, o placă de sunet onboard doar dând cu aspiratorul prin PC....nu voia să meargă deloc după aia.Am pus o placă de sunet într-un slot de expansiune și a mers un timp cu aia, după care brusc nu mai aveam sunet nici cu placa separată.Ca să vezi, își revenise placa onboard a PC-ului....

Ai verificat să fie mufa de ieșire audio în regulă? Verifică și bateria de BIOS și eventual fă-i un Clear CMOS, am mai văzut și astfel de fenomene, mai ales la plăci vechi...

Link spre comentariu

Unele drivere....mai fac ceva probleme pe sp3...adica nu intotdeauna le ia ( le inchide) .....cred ca drivere sunt facute pentru wind....xp sp2 pentru ca placa pe care o aveti e destul de vechiuta.... :reytre

Link spre comentariu

Unele drivere....mai fac ceva probleme pe sp3...adica nu intotdeauna le ia ( le inchide) .....cred ca drivere sunt facute pentru wind....xp sp2 pentru ca placa pe care o aveti e destul de vechiuta.... :reytre

cel putin macar sunetul daca l-as putea instala,va rog

Link spre comentariu

cel putin macar sunetul daca l-as putea instala,va rog

Intrati cu mine pe yahoo messenger si o sa va ajut eu...Adresa mea o gasit pe profilul meu pe acest forum...adica dati pe numele meu,iar in partea de jos a pagini o sa gasiti adresa mea.

Încearcă un Windows SP1 sau 2

Da e usor de a incerca,dar numai daca are asa ceva... :reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări