laur82 Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Buna ziua! Am o ruda care detine o usa de garaj tip rulou actionata prin telecomanda, de la o vreme aceasta nu vrea sa ia decat o singura comanda. Ii dau comanda sa se deschida, se deschide dar nu mai vrea sa se inchida decat dupa ce scot tensiunea din ea si o bag iar. Nu am gasit nici un fel de model scris pe interiorul usi. Actionarea de ridicare si coborare se face cu ajutorul unui motor tubular iar partea electronica se afla in interiorul lui. Ma gandesc sa refac comunicarea cu telecomanda dar nu stiu cum sa fac acest lucru de aceea m-am gandit sa apelez la dumneavoastra. Multumec! Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 trebuie sa aiba o cutie mica in care e receptorul de telecomanda, pe placa e un integrat mai mare cu o eticheta pe el, citeste ce scrie pe el, banui ca e un motor nice sau somfi Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Bariera foto functioneaza? Link spre comentariu
laur82 Postat Aprilie 3, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Nu are bariera foto, iar despre partea electronica trebuie data toata usa jos si desfacut motorul pentru a vedea ce este in interior. Link spre comentariu
caesar07000 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 salut. ataseaza o poza cu partea din motor care se vede. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 a renuntat.. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 S-a rezolvat? M-am luptat si eu cu rulouri si am biruit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum